duminică, 9 decembrie 2012

DRAPT LA REPLICA


Oliviu Orhei, candidatul PP-DD în sectorul 6, acuză Jurnalul Național de campanie calomnioasă la adresa lui

Oliviu Orhei, contracandidat al lui Corneliu Dobrițoiu  în colegiul 11 pentru Senat – Drumul Taberei, acuză ziarul Jurnalul Național că a publicat o știre calomnioasă la adresa lui.
Vineri, 7 decembrie la ora 16.00, Jurnalul Național a publicat pe pagina sa de internet un articol intitulat ”Staff-ul de campanie al PPDD sector 6 – prins de Poliție pentru distribuirea de materiale calomnioase”. Articolul spune că în cursul zilei de ieri, mai mulți membrii ai PP-DD sector 6, au fost legitimați de poliție.
Membri ai staff-ului  de campanie al PPDD sector 6 au fost legitimati si intervievati, vineri,  7 septembrie de polițiștii secției 22, pentru distribuția de materiale electorale calomnioase. În fața polițiștilor, distribuitorii au recunoscut  că împart materialele la comanda consilierului local Oliviu Orhei, contracandidat al minstrului Corneliu Dobrițoiu  în colegiul 11 pentru Senat – Drumul Taberei”, se precizează în articolul din jurnalul.ro.
Urmare a acestui articol ce conține acuzații nefondate, Biroul de presă al PP-DD, sector 6 a remis un comunicat prin care solicită ziarului, publicarea unui drept la replică.
Urmare a acuzațiilor calomnioase aduse în articolul apărut in ziarul Jurnalul din data de 7 decembrie anul curent, biroul de presă al PP-DD filiala sectorului 6 București dorește să își exprime profunda indignare și consternare față de felul josnic în care candidatul USL Corneliu Dobrițoiu și staff-ul său, înscenează și manipulează opinia publică aruncând la comandă, în presa aservită regimului actual, informații false care arată cu maximă acuratețe, în lipsa unor argumente politice coerente și constructive, gradul de disperare la care a ajuns echipa domniei sale. Partidul Poporului Dan Diaconescu, filiala sectorului 6 și candidatul său Oliviu Lucian Orhei, condamnă cu vehemență acest mod degradant de abordare a campaniei elecorale a candidatului USL și solicită ziarului Jurnalul, publicarea imediată a acestui drept la replică, deși introducerea intenționată a acestor asa-zise informații în presă cu o zi înaintea închiderii campaniei electorale, face ca o eventuală dezmințire de onoare din partea acestora, să nu se producă în timp util. Ne dorim însă ca prin acest drept la replică, să tragem un semnal de alarmă față de metodele murdare de intoxicare intenționată și planificată a electoratului”, se arată în comunicatul de presă al PP-DD, sector 6, București.
Oliviu Lucian Orhei  precizează faptul că i-a lansat numeroase invitații lui Corneliu Dobrițoiu pentru a participa împreună la dezbateri publice în care să își prezinte fiecare programele politice și să aibă o confruntare adevărată. Însă, candidatul USL nu a dat curs niciunei astfel de invitații deși se aflau în campanie electorală iar oamenii puteau să evalueze programele celor doi candidați pentru fotoliul de senator.

http://www.exclusivnews.ro/politica/oliviu-orhei-candidatul-pp-dd-in-sectorul-6-acuza-jurnalul-national-de-campanie-calomnioasa-la-adresa-lui.html