miercuri, 18 aprilie 2012

DESPRE PRODEMO SI NU NUMAI

AM ONOAREA SA VA SALUT,

Va multumim pentru observatii. Sunt binevenite, pentru ca numai asa ne putem clarifica pozitiile si actiunile noastre si putem actiona unitar.

Referitor la colaborarea SCMD cu partidele politice, dl. Presedinte ne informeaza, in numele Comitetului Director al SCMD:

1. Prin statut, SCMD este organizatie apolitica insa trebuie sa colaboreze cu organizatiile politice pentru a-si promova interesele membrilor sai, precum si daca doreste sa se schimbe ceva in tara noastra.

2. SCMD nu se implica organizational in relatia cu Partidul Prodemo; nu s-a incheiat nici un protocol de colaborare, asa cum avem, de exemplu, cu organizatiile componente ale CNSC sau cu USL.

3. SCMD nu este si nu va fi sustinator electoral al Partidului Prodemo. SCMD sustine doar candidatii partidului care sunt si rezervisti militari. Avem deja primari de localitati, avem consilieri locali, senatori si deputati in randurile SCMD, si noi pe acestia ii sustinem, indiferent de partidele din care fac parte. SCMD nu doreste decat sa creasca numarul acestora, adica sa-i stimuleze pe acei rezervisti valorosi, oameni necompromisi, gospodari, care au idei si solutii pentru rezolvarea problemelor comunitare ale localitatilor de domiciliu (membri sau nu ai SCMD) pentru a se implica in rezolvarea comunitatilor din care fac parte si pentru a promova interesele SCMD in acele comunitati.

4. Prin Nota interna s-a specificat clar ca sustinerea unor candidati locali ca independenti sau pe alte liste de partid, nu va impieta relatia SCMD cu principalele formatiuni din Opozitie (vedeti intalnirea la varf dintre USL si SCMD, alaturi de partenerii din CNSC).

5. Dupa cum au aratat evenimentele politice din ultimele saptamani, acceptarea dezertorilor din PDL si plasarea lor de catre formatiunile USL pe listele de candidati in alegeri au inceput sa produca vii nemultumiri in randul PNL si PSD. Nu sunt excluse si alte greseli politice si adevarate cutremure in cadrul acestor formatiuni si, in acest context, SCMD trebuie sa aiba o conduita prudenta si sa nu mizeze totul numai pe cartea USL.

6. Este posibil ca Prodemo (cu sau fara Geoana), sau alte partide noi, sa se constituie, pana la alegerile generale din toamna, intr-o alternativa la UDMR.

7. Nu exista partid in Romania in care SCMD sa nu aiba reprezentanti, inclusiv in PDL, UDMR si chiar in UNPR.

8. SCMD actioneaza in cadrul societatii civile organizate in ideea impunerii unui contract social viitoarei guvernari.

9. Referitor la pct 8, este bine sa retineti ca, electoral, 30.000 de voturi inseamna mai nimic! Nici 187.000, cati ar fi toti rezervistii. In schimb 6-7 milioane de votanti, aliati ai SCMD, inspaimanta multa lume!...

Daca aveti alte variante si solutii mai bune pentru ca SCMD sa reprezinte mai bine si mai eficient interesele rezervistilor militari, va rugam sa ni le comunicati, pentru a le valorifica.

Cu stima si multumiri,

Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog
Sef Secretariat General SCMD
Desi intr-un fel am luat atitudine si noi filiala sector 6 ,la raspunsul dat de domnul PRESEDINTE in numele aceluiasi misterios COMITET DIRECTOR,nu am avut onoarea sa ne numaram si noi printre cei care au determinat un raspuns.

CATRE ACESTI LOSERI NE INDREAPTA CINEVA! OARE DE CE? NU SE STIE CA SUNT LOSERI???

http://www.pesurse.ro/#/2012/4/2/se-lanseaz-partidul-prodemo-e-micarea-politic-a-lu/
Am cateva mici observatii pe care am sa i le comunic domnului RANCIOG care vad ca ne mentioneaza si pe noi la Bcc adrisanti.Ce va face dansul cu aceste mici observatii e treaba dumnealui.Poate sa dea un simplu DELETE sau.......
1.Personal , din punctul 1 al raspunsului nu am inteles nimic.
2.Referitor la punctul 3 al raspunsului ne exprimam si noi respectul pentru acei colegi care au reusit sa ajunga la demnitatea de senator , deputat ,primar ...etc.Cu tot respectul speram insa ca nu suntem si obligati sa fim de acord cu sprijinul acelor colegi care fac parte din PDL,UNPR,UDMR ...etc.Nu poate sa ne impuna nimeni sa fim de acord cu acei pui de catea care au ajuns la astfel de "demnitati" si impreuna cu ceilalti hoti din aceste partide ne-au bagat mana in buzunar ca sa ne fure din pensii.
3.Suntem satui de gogoritele care ni se servesc de catre COMITETUL DIRECTOR "ca SCMD are reprezentanti in toate partidele inclusiv in PDL, UDMR si chiar in UNPR. ."Astea sunt povesti de adormit copii.Si daca avem reprezentanti cu ce ne-au ajutat?Mai ales cei din ultima categorie.
4.Salutam cele stipulate in punctul 8 al raspunsului dar credem ca nu ne-ar strica mai multa modestie cand vorbim de milioane de aliati.
5.L-am ruga pe domnul RANCIOG sa nu mai vorbeasca despre acele"note interne"(vezi punctul 4 al raspunsului) pe care noi le socotim niste BOTNITE care sa limiteze libertatea de exprimare.Nu i-a fost frica lui locotenentului ALEXANDRU GHEORGHE sa vorbeasca dar noua ?
Poate ca nu ar fi rau sa o lasam mai moale cu CNSC--ul, ABC-ul, AOLEU-ul si alti cai verzi pe pereti si sa vedem ce se mai intampla cu procesele noastre , cu drepturile noastre calcate in picioare , cu situatia noastra.
Acestea au cam fost lasate la voia intamplarii.In schimb suntem amenintati cu dizolvarea filialelor de catre acelasi misterios COMITET DIRECTOR in loc sa ni se spuna ca s-a intreprins "cutare actiune "pentru intarirea unitatii de actiune a SINDICATUI.
Sa nu uitati nici o clipa ca masele v-au dat tarie. Si pe ploaie,vant ,arsita sau ninsoare am fost alaturi.Daca ati uitat trebuie sa intreprindem ceva ca sa va amintim!
Cu salutari sindicaliste fără botniță
COSTEL GĂLĂȚEANU