vineri, 3 februarie 2012

Comunicat din partea Av. Razvan VASILIU

Stimate domnule Mihai,
Va trimit acest email pentru a va anunta cu ingrijorare despre practica unora dintre membrii SCMD solicitandu-va totodata ajutorul pentru a remedia situatia aparuta.
In cazul dosarelor avand ca obiect contestatie decizie revizuire pensie, pentru unii dintre membrii pe care ii reprezentam, au fost emise mai multe decizii de revizuire, despre care noi nu avem cunostinta. Partea neplacuta o reprezinta faptul ca, noua ni se aduce la cunostinta despre existenta unor alte decizii de revizuire ulterioare celei contestate, de catre instanta de judecata, fapt ce ne pune in imposibilitate de a combate efectiv apararile paratilor (MAI, MApN , SRI).
Am rugaminta de a transmite membrilor SCMD ca, in cazul in care primesc mai multe decizii de revizuire, sa ne comunice acest aspect in timp util, cu cateva zile anterior termenului de judecata.
Totodata, am rugamintea ca membrii de sindicat care nu mai doresc sa continue procesele aflate deja pe rolul instantelor, sa ne comunice acest aspect din timp.
O zi placuta,
Av. Razvan Vasiliu

Nota: Va rugam sa transmiteti acest mesaj si colegilor nostri care nu au acces la internet . Va multumim, Col.(r) Lucian DIMITRIU