vineri, 3 februarie 2012

Serviciile Secrete americane se implică în răsturnarea Regimului Băsescu?

Serviciile Secrete americane se implică în răsturnarea Regimului Băsescu?
Într-un comentariu difuzat în 16 ianuarie 2012 pe site-ul publicaţiei online The New York Times”, un fost agent CIA şi ataşat la Ambasada SUA din Budapesta între anii 1999-2004, Leone Storlato, face cîteva referiri interesante la protestele din Capitala României, dar şi din celelalte oraşe importante ale ţării. Se subliniază că aceste manifestaţii au fost generate de aberantele şi excesivele măsuri de austeritate luate de Regimul Băsescu, regim considerat corupt şi mafiot, cu tendinţe dictatoriale. Leone Storlato a activat în cadrul unor agenţii americane cu atribuţiuni speciale” în Europa de Est şi Federaţia Rusă. El poate fi regăsit în Consiliul Cultural American din Belarus, între anii 2005-2009, sub numele de Rewiczky Sándor (Alexander). Pe site-ul acestei instituţii, Storlato a publicat o serie de materiale de analiză culturală pe tema conexiunii Est-Vest”, dar mai ales articole de analiză socială şi militară.
Fotografiile autorului, ataşate acestor articole, sînt identice cu cele publicate pe site-ul unui ONG din Utah, numit East-West Cultural Institute, dar sub care apare numele... Storlato Leone!
Referindu-se la evenimentele violente din Bucureşti, Leone Storlato subliniază: Tensiunile din Armata Română reprezintă un grav motiv de îngrijorare pentru cancelarile occidentale, întrucît o revoltă în Balcani ar fi o puternică lovitură pentru NATO. Recent, fără a consulta Departamentul de Stat, preşedintele Obama a semnat un ordin secret către CIA, numit «Stabilizarea României», care trebuie citit invers. Documentul, emis în ianuarie 2011, apreciază că «Politica de dezbinare a lui Băsescu, în loc să atenueze tensiunile în rîndul militarilor în rezervă, dar şi al celor activi, le accentuează. Prezenţa militarilor în uniformă în mijlocul unor mari manifestaţii ale populaţiei profund nemulţumite va pune capăt acestui regim, în viitorul apropiat»”.
Leone Storlato face şi un comentariu referitor la Mafia armamentului” şi la Conexiunile Băsescu-Kassar-Bout”: Cea mai puternică Mafie din România este cea a armamentului. Această mafie se bazează pe contrabanda de arme desfăşurată în întreaga lume. Aici este vorba despre comisioane fabuloase, obţinute prin contracte militare. În vîrful acestei Mafii extrem de puternice se găseşte Traian Băsescu. Fiecare export de arme poartă, conform legislaţiei, semnătura comandantului suprem. Această Mafie, avînd la dispoziţie sume enorme, a cumpărat întreaga structură a democraţiei româneşti. Justiţia, Servicile Secrete, Armata, Parlamentul sînt în mîna Mafiei armelor, care acţionează nestingherit. Despre această Mafie nu se aude mai nimic în mass-media”.
Materialul semnat de Leone Storlato se încheie cu următoarea remarcă: O revoltă este iminentă în România anului 2012. Este foarte posibil ca elemente ale Armatei să participe la aceste mişcări, ce vor duce în final la prăbuşirea regimului preşedintelui Băsescu şi la instaurarea unui regim militar provizoriu”.