miercuri, 26 februarie 2014

Raspuns adresat Biroului operativ al Filialei1 Botosani la comentariul postat pe blogul unui voluntar CNSC

OBLIGATIE MORALA
Ma simt obligat sa raspund unei solicitari a “asa-zisului” birou operativ al filialei 1 Botosani care, prin interventia pe  blogul  unui voluntar al CNSC, isi exprima ( probabil colectiv) nedumerirea privind comunicatele CONSILIULUI CONSULTATIV BUCUREST-ILFOV, solicitand lamuriri.
Doresc sa-i informez (chiar daca imi este jena fata de lipsa de informare de care dau dovada) ca :
          -CNR  a HOTARAT, in anul 2012 la ALBA IULIA, CONSTITUIREA CELOR 8 CONSILII CONSULTATIVE LA NIVEL NATIONAL ;
 -cred ca vicepresedintele SCMD pentru zona Nord Est , M. Comaneci , presedintele filialei 1 Botosani, a reusit , in DOI ANI, SA INFORMEZE MEMBRI DE SINDICAT AI FILIALELOR  DIN  ZONA , CU EXISTENTA ACESTOR CONSILII;
- pentru informare va solicit sa ANALIZATI CONTINUTUL DECIZIEI LUATE DE CD IN 07.02.2014 si abia dupa aceea sa va permiteti sa faceti afirmatiile din comentariul  publicat in 25.02. 2014 orele 09.42 , comentariu care, prin continut, va descalifica ;
- consider ca legitimitatea unui birou operativ este data de increderea membrilor de sindicat din respectiva filiala. Pana in present nu cred ca, statutar s-ar fi creat un birou operativ pe zona , cum pare sa fie in Botosani. Daca totusi , ati reusit aceasta performanta va rog sa transmiteti experimental si celorlalte zone.
Stimati colegi, imi permit sa va recomand sa ANALIZATI POZITIA FILIALELOR DIN ZONA , DAR MAI ALES POZITIA CELOR CARE VA REPREZINTA, NU DE ALTA DAR IN ZONA BUCURESTI –ILFOV SUNT APRECIATE ACTIUNILE FILIALELOR DIN TERITORIU CARE, CHIAR ACTIONEAZA NU DOAR CRITICA PE ALTII. ( Este bine sa vedeti daca in zona dv. mai sunt filiale sau numai reprezentanti, cifrele si listele indica cu totul altceva)
Cu respectul pe care il port colegilor din sindicat care incearca sa lupte pentru drepturile furate de conduceri iresponsabile, va solicit ca, impreuna , sa luptam pentru a ne recastiga pozitia pierduta prin manipulare . Cred ca este momentul sa inlaturam neghina si sa facem ceva si pentru noi.
Cu multumiri pentru intelegere, fac precizarea ca acest mesaj se adreseaza membrilor BOp al filialei 1 Botosani care, probabil au semnat comentariul,  nu presedintelui acestei filiale, presedinte care a participat la sedinta CD din 07.02.2014 si care, sper ca stie ce a semnat.
                   Col.r. Marian TUDOR
Vicepresedinte SCMD pentru zona Bucuresti-Ilfov

                 Presedintele Filialei sector 6 Bucuresti