miercuri, 18 decembrie 2013


Ieri, 17 DEC2013, ziua in care erau comemorati eroii din Timisoara, ce credeti ca publica SCMD pe pagina "centrala"?  http://timisoara-cnsc.blogspot.ro/2013/12/de-ce-fost-asasinat-ceausescu.html

Imi permit sa evidentiez aroganta securisto-comunista, acceptata ca "articol de fond", in ziua in care ar fi trebuit sa aprindem o lumanare si sa ne rugam pentru cei care au avut mai mult curaj decat noi, incat sa se ridice impotriva regimului dictatorial condus de Nicolae Ceausescu.In locul glorificarii celor care au initiat caderea regimului comunist ce face SCMD? Nici mai mult, nici mai putin, il ridica in slavi pe Nicolae Ceausescu! . Este adevarat, se vede "scoala DCISM (Directia Contra-Informatii si Siguranta Militara)" in care au activat principalii doi lideri, nimeni nu isi asuma pozitionarea dar publica in capul listei articolul "biberonului" Maria Diana-Popescu.

Adica; bai baieti, asta este parerea doamnei Maria Diana Popescu, ce treaba avem noi?. Da, asa este dar de ce ati ales exact acest articol si nu altul?. De exemplu, nu ati fi putut sa publicati imagini de la depunerile de coroane in locurile in care EROII TIMISOAREI au fost impuscati?. Nu ati fi putut sa publicati interviuri cu urmasii celor care "au fost sacrificati" in decembrie 1989?. Ori voi, cei care va erijati in liderii SCMD, considerati ca eroii  Timisoarei au fost doar "huligani si teroristi"?. Mi se pare de o nesimtire exagerata publicarea articolului chiar pe  blogul TIMISOARA:
http://timisoara-cnsc.blogspot.ro/2013/12/de-ce-fost-asasinat-ceausescu.html
Ion Martin- membru in Filiala sector 6 SCMD