marți, 29 mai 2012

Rareş Mănescu s-a întâlnit cu Sindicatul Cadrelor Militare! I-a asigurat pe militari că îşi vor recăpăta onoarea hainei pe care o poartă



Candidatul USL la Primăria Sectorului 6, Rareş Mănescu, a participat astăzi la Adunarea Generală a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, alături de ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu.

Candidatul Primăria Sectorului Rareş Mănescu
 Sindicatul Cadrelor Militare
Rareş Mănescu le-a prezentat celor peste 175 de cadre militare participante la eveniment programul său de guvernare locală pentru sectorul 6 şi le-a asigurat de sprijin în viitorul său mandat. La finalul evenimentului, militarii au fost cei care i-au adresat întrebări cu privire la soluţiile propuse pentru reabilitarea termică a blocurilor, parcări, ridicările auto şi pentru traficul din Sectorul 6.
"A venit timpul să redăm onoarea uniformei militare, umilită şi desconsiderată în mod constant în ultimii ani prin acţiunile şi declaraţiile fostei puteri", a afirmat candidatul USL la Primăria Sectorului 6.
La rândul său, ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat că militarii îşi vor recâstiga punctele pierdute la pensie prin modificarea legislaţiei privind calculul pensiei, precum şi a celei care interzice cumulul pensiei cu salariul.