luni, 30 aprilie 2012

Tupeul nu are limite !

Zilele acestea am primit din partea președintelui Asociației ”ASCOL”, Dl.Col.(r) Viorel GEORGEVICI, următorul email:

STIMATE COLEG,
Sunteți invitat să participați în ziua de miercuri 2 MAI 2012, ora 17.00, la restaurantul ”CASA FLORESCU”, Bdul. Timisoara nr.82, alături de ASOCIAȚIA ASCOL și ACMRR -Sector 6, la sărbătorirea ”ZILEI REZERVISTULUI”.
La această manifestare ne va onora cu prezența și D-nul. Ștefan FLORESCU, candidat independent la Primaria sectorului 6.
Pentru acțiunile umanitare desfășurate în sprijinul comunității, a rezerviștilor sectorului 6 și a asociațiilor noastre (cu care suntem în parteneriat), suntem îndreptățiți să-i asigurăm tot sprijinul nostru în alegerile locale.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Rugăm să confirmați disponibilitatea participării.
Cu respect deosebit,
Col.(r) GEORGEVICI Viorel
Președinte ASCOL

Citind email-ul m-a surprins tupeul unor oameni care după ce li se face demonstrația ticăloșiei lor continuă să se afișeze drept ”Albă ca Zăpada”, virgină și neprihănită, cerșind de la membrii comunității sprijin pentru a fi urcați în vârful piramidei puterii de unde să-și continue activitățile ticăloase la adresa majorității membrilor colectivității.
Domnule Col. (r) Viorel GEORGEVICI, ca fost militar (într-o instituție care este apărată de foștii Dvs. colegi că ar fi protejat interesele poporului împotriva ticăloșilor și nu viața și averile Dictatorului și camerilei sale) după vizionarea recentelor filme postate pe internet cu domnul Ștefan FLORESCU (să nu-mi spuneți că și aici s-a lucrat la pixelul albastru) nu vă fac să vă deziceți de astfel de oameni politici ?
Știind că Asociația ”ASCOL” sprijină necondiționat (citat de pe blogul asociației) formațiunea politică UNPR îmi vine să înțeleg clemența cu care priviți comportamentul politic al Dlui. Ștefan FLORESCU. Chiar așa de mult ne-au ticăloșit acești ani de libertate încât pentru câțiva gologani, o excursie la mănăstiri (asta este culmea, ateii rugându-se la icoane) și o masă gratis acordată lunar la restaurant să ne vindem și sufletul Diavolului ?
Cât privește ACMRR, nu pot fi alături de membrii acestei asociații care prin lingușire și un servilism fără nerușinare față de puterea Băsescu-Boc-Udrea-Videanu și-au dezonorat camarazii ce aveau o altă abordare a realității sociale imediate și a foștilor militari în special. Consider că rezultatele efemere cu care aceștia se laudă și cu care încearcă să atragă noi membrii în partidul ”fugarilor” UNPR sunt cea mai mare lovitură dată statutului militarilor de cariera și o palmă dată onoarei militare a acestor oameni.
Din păcate, Florescu - Oprea - ACMRR se merită reciproc.
Secretarul SCMD-Filiala Sector 6
Col. (r) Lucian DIMITRIU
 P.S. Imagini nepixelate cu politicieni actuali: