duminică, 29 aprilie 2012

Rareş Mănescu (PNL),prietenul sindicalistilor militari din sectorul 6 şi-a înregistrat candidatura din partea USL la Primăria Sectorului 6


CANDIDATUL SI SUSTINATORII! NU NE UITATI SI PE NOI  !!!!!

Liberalul Rareş Mănescu şi-a înregistrat, duminică, dosarul de candidatură din partea USL la Primăria Sectorului 6. El a fost însoţit de Crin Antonescu şi Ecaterina Andronescu. De la eveniment au lipsit preşedintele PSD Victor Ponta şi cel al PC, Daniel Constantin, deşi cei doi fuseseră împreună cu Antonescu şi Mănescu la lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.
Liderul PNL Crin Antonescu a apreciat faptul că USL a reuşit să aibă candidaţi unici pentru toate sectoarele şi să îl susţină pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat de primar general. PC şi PSD au insistat în timpul negocierilor să-l susţină pentru Primăria Sectorului 6 pe Ştefan Florescu - PC, considerat de cele două partide cu şanse mai mari pentru a-l învinge pe actualul primar Cristian Poteraş.

În cele din urmă, Florescu a decis să candideze independent, atacându-l la prima conferinţă pe Rareş Mănescu - candidatul USL pentru Primăria Sectorului 6. Negocierile pentru această Primărie au durat mai bine de două luni în interiorul USL, din cauza lor Crin Antonescu ameninţând PSD că s-ar putea merge cu candidaturi separate pentru primăriile de sector.
"Salut faptul că Uniunea Social liberală a reuşit să aibă candidaţi unici în toate sectoarele Capitalei şi, desigur, aşa cum aţi văzut, să poată sprijini în întregimea ei candidatura lui Sorin Oprescu la Primăria Generală", a spus Antonescu.
La rândul său, Ecaterina Andronescu şi-a exprimat susţinerea pentru Rareş Mănescu, declarându-şi convingerea că acesta îi va sprijini pe cei peste 25.000 de studenţi care învaţă în Sectorul 6. Preşedinta PSD Bucureşti a fost una din vocile care s-au opus susţinerii candidaturii lui Ştefan Florescu pentru Primăria Sectorului 6.
"Vă mărturisesc că am, dacă vreţi, şi un interes care ţine de profesiunea mea: în Sectorul 6 locuiesc şi învaţă peste 25.000 de studenţi. Şi ei, domnule primar, sunt locuitori ai Sectorului 6 şi sunt convinsă că vă veţi uita şi veţi rezolva multe dintre aşteptările lor", a spus Andronescu.
Candidatul USL la Primăria Sectorului 6 a promis că va continua programul de reabilitare termică a blocurilor şi construirea de noi locuri de parcare.
Valentin Busuioc, valentin.busuioc@mediafax.ro