marți, 31 ianuarie 2012

Presedintele Romaniei ramane rupt de realitate

Traian Băsescu a demonstrat încă o dată în această seară că românii nu contează pentru el. Am reținut câteva idei pe care aș vrea sa vi le aduc în atenție:
1) Președintele ne-a spus că am ieșit din recesiune și că dacă nu păstram actuala Putere s-ar putea să intrăm din nou în recesiune;
2) Tot ceea ce Traian Băsescu a promis în campanie a fost realizat;
3) Tot ceea ce a făcut el și Guvernul a fost doar pentru binele românilor;
4) Președintele va continua să susțină guvernul Boc-Udrea;
5) Șeful statului nu are nimic de schimbat din comportamentul său.
Cât tupeu ! Practic, Traian Băsescu ne-a spus în această seară că este un președinte bun care și-a respectat promisiunile și nu este în niciun caz dictator așa cum "pe nedrept" îl numesc protestatarii iar guvernul păstorit de el este unul performant. In consecință, românii sunt cei care greșesc atunci când protestează și sunt chiar nerecunoscători față de binefacerile acestei puteri.
In plus, ne-a mai spus Traian Băsescu și faptul că românii mai au de învățat iar partidele de opoziție trebuie să se reformeze… poate cu oameni susținători tot ai lui Băsescu. Concluzia Președintelui a fost că Opoziția este cauza lipsurilor românilor în a înțelege cât de buni sunt acești guvernanți.
Sincer, mi se pare că Traian Băsescu a dovedit, încă o dată, că este total rupt de realitatea oamenilor care protestează și care nu mai suportă incompetența guvernului pe care îl patronează.