vineri, 13 ianuarie 2012

DEPARTAMENTUL JURIDIC/Comunicatul nr . 2 din 13.01.2012

Comunicatul nr . 2 din 13.01.2012

I. CU PRIVIRE LA SITUATIA DOSARELOR

Intrucat in sedinta Departamentului Juridic din 12 ian. a.c. nu a fost posibil sa fie prezentata o situatie reala a dosarelor aflate pe rolul instantelor de judecata (parte din filiale nu au raspuns la solicitarea noastra anterioara sau au raspuns tarziu, parte din raspunsuri au fost incomplete sau gresite etc), rog sa retrimiteti,pana cel mai tarziu marti 17 ian a.c., datele solicitate despre dosare dupa urmatorul tipar:

- castigate

- pierdute

- suspendate/retrase

- in curs

- total

separat pentru: Pasul 1 a, 1b, recurs 1a, recurs 1b, revizuire, recurs revizuire, pe L 329.

La fiecare dosar se va mentiona cati membrii SCMD sunt constituiti ca parti in proces.

II. CU PRIVERE LA POZITIA DLUI COL (R) EMILIAN PIELMUS

Va informam ca la data de 11.01.2012, dl col (r) Pielmus, invocand motive personale, si-a depus demisia din functia de jurisconsult. Conducerea SCMD a declansat actiunile necesare incadrarii unui nou jurisconsult, sperand ca in cel mai scurt timp sa reusim acest lucru.

III. CU PRIVIRE LA EVIDENTA MEMBRILOR SCMD

In sedinta Departamentului Juridic mentionata mai sus, s-a solicitat de catre reprezentantul Comitetului Director sa se faca o corelare intre: calitatea de membru SCMD – parte intrun proces deschis de casele de avocatura sub contract cu SCMD – plata cotizatiei de membru. Prin urmare, va adresez rugamintea sa solicitati colegilor dvs de filiala sa-si achite cotizatiile.

Col (r) Vasile MIHAI

Departamentul Juridic