luni, 14 noiembrie 2011

MESAJ IMPORTANT DIN PARTEA AVOCATULUI COSTEL GALCA:Nu este necesara prezenta dumneavoastra la TRIBUNAL.

MESAJ IMPORTANT DIN PARTEA AVOCATULUI COSTEL GALCA.:Nu este necesara prezenta dumneavoastra la TRIBUNAL.Listele cu planificarea sunt afisate doar pentru ca dumneavoastra sa verificati daca sunteti cuprinsi in actiunile in JUSTITIE pentru care ati optat iar daca nu sa sesizati imediat DEPARTAMENTUL de JUSTITIE al SCMD care va informa la randu-i CASA DE AVOCATURA "GALCA & ASOCIATII"
" Haideti sa incep cu partea administrativa: NICI UN PENSIONAR NU TREBUIE SA VINA LA TRIBUNAL!
PREZENTA ESTE INUTILA. Doar daca vor sa faca un drum, din lipsa de altceva mai bun de facut. Insa la Tribunal, ca si al doctror te incarci cu tensiune. Se asteapta 5 ore si se vorbeste maxim 2 minute, daca se vorbeste, mai ales la primul termen.

Informatiile de pe site sunt pentru pensionari, sa stie sa se verifice si daca cineva nu se gaseste in planificare sa de de veste. Este vorba de un control, o bariera de control ca sa nu pierdem nici un om. Pentru ca si la tribunal lucreaza oameni si gresesc si ei, si este posibil ca noi sa avem dosar dar sa nu fie termen la tribunal. Si acolo se pierd dosare. Deci, daca un membru nu se regaseste, atunci sa ne semnaleze.

Repet: nu trebuie sa vina nici un pensionar, pentru ca vin INUTIL. PIERDERE DE TIMP.

AVOCAT COSTEL GALCA 13.11.2011