duminică, 27 noiembrie 2011

Auzit-am La Romani !

- “Blestemat sa fii Basescu si-a ta sleahta de banditi” Striga azi romanii-n strada infuriati, scrasnind din dinti. – “Sa n-aveti parte de odihna nici macar de pacea sfanta Pentru foamea ce-ati adus-o si-oprimarea cea mai crunta.

Viermi scarbosi sa se infrupte din seu’ ce-ati adunat Cand prin furt si prin minciuna pe romani i-ati ruinat. Foc de iad sa parjoleasca in veci sufletele voastre Tot asa cum voi facurati, in ast’ trai, cu-ale noastre.

Iar averile ce strans-ati, ca supusi la mare Nas, Pe pustii sa se topeasca, risipite de urmasi, Istoria sa consemneze, la capitolul damnati, Ale voastre nume rele, drept exemple de ratati.

La osanda grea si cazna sa fiti aspru condamnati De Divinitatea Sacra atunci cand fi-veti judecati. Sa n-aveti parte de iertare pentru faptele comise Ci numai de Focul Gheenei pentru vietile distruse.

Iar de Domnul va s-auda ruga de sarmani ca noi Sa n-astepte pentru plata, Judecata de Apoi. Ci acum sa va trimita in loc bine ferecat Cu zabrele la ferestre, loc pazit si meritat.

Voda fie-n cap de lista, cu ani grei de puscarie, Sa se curete şi tronul de aşa o scarnavie. Dreptate prin judecata sa se faca-acum în neam Sa scapam de la domnie de-un beţiv si de-un golan.”

Preluata de pe Blogu' lu' MARCUS

http://marcus64.wordpress.com/2011/10/25/la-multi-ani-sotiei-mele-si-mie-la-multi-ani-majestate-traiasca-armata-romana

/