joi, 17 februarie 2011

Forumistul de serviciu - Marius MINA

Sorin Blejnar loveşte calabrez, Oana Stancu şi Adrian Ursu , eliminaţi din grilă

Producatorul general de fonduri negre al partidului stat, lovit în orgoliu cu documente şi informaţii explozive, ordonă prin intermediul serviciilor din subordinea capului de la Cotroceni, anihilarea vocilor incomode din media. Sorin Blejnar, aprozaristul şef al evaziunii şi traficului cu legume/fructe, mâna dreapta a lui Gheorghe Falcă, finanţatorul majoritar al campaniei pentru realegerea infractorului şi cimentarea poziţiei amifitrioanei de la Dezvoltare şi Turism. Dacă mai existau dubii în privinţa calităţii doctrinare a partidului comandatorului de la Cotroceni, avem acum toate datele necesare rebrânduirii finale, transferul prenupţial din internaţionala socialistă în agresiunea ideologică a PPE, happy endingul conturează perfect un stat eminamente musolinian. Mussolini şi consoarta au abdicat la cererea poporului italian.

Realizatorii emisiunii "Ora de foc", Oana Stancu şi Adrian Ursu au fost suspendaţi de pe sticlă - "Cei care, cu câteva zile în urmă, l-au "şifonat" pe dl. Blejnar, preşedintele ANAF, făcându-l să mărturisească implicări suspecte în cazul Baaklini, cei care au supărat-o pe doamna Udrea cu dosarul ALRO, aducând o serie de documente importante din dosar etc."

"Nu ştim de ce a fost suspendată emisiunea", spune Oana Stancu, într-un interviu acordat, în exclusitate, paginademedia.ro. Fosta realizatoare a emisiunii "Ora de foc" spune că a primit un email "de 3 randuri şi jumătate", care nu conţine nicio explicaţie.

"Nouă nu ni s-a reproşat niciodată nimic. Nici în legătură cu ratingul, nici profesional, nimic", a subliniat Oana Stancu.

Cât priveşte informaţiile obţinute pe surse de paginademedia.ro, conform cărora Sebastian Ghiţă (managerul Realitatea TV - n.r) ar fi fost nemulţumit că cei doi realizatori ţineau legatura cu Sorin Ovidiu Vîntu, Oana Stancu spune: "Nu pot să nu constat că această etichetă "oamenii lui Vantu" care au fost daţi afară de la RTV este aceeaşi pe care Traian Băsescu şi cei de la putere s-au străduit să o pună jurnaliştilor de la Realitatea".

Sursa:

http://www.cotidianul.ro/137733-Sorin-Blejnar-loveste-calabrez-Oana-Stancu-si-Adrian-Ursu--eliminati-din-grila

http://mariusmina.blogspot.com/