vineri, 18 februarie 2011

Comunicat Departament Juridic, nr. 4 din 17.02.2011

În atenţia tuturor secretariatelor filialelor SCMD aflate sub asistenţa şi reprezentarea juridică a avocatului Costel Gâlcă, plus filialele din Focşani, Târgovişte şi Miercurea Ciuc
  • (1) Vă comunicăm modelul de împuternicire pe care fiecare membru de sindicat, în două exemplare, trebuie să-l completeze la introducerea acţiunilor în instanţă.
  • (2) Aceste împuterniciri NU SE DEPUN la actualele acţiuni de anulare a deciziilor de recalculare a pensiilor, respectiv pentru Pasul 1a).
  • (3) O împuternicire se introduce în plicul cu documentele de la Pasul 1b), pentru acţiunile viitoare de anulare a deciziilor de recalculare a pensiilor.
  • (4) O împuternicire se introduce în plicul cu documentele pentru acţiunile ce se vor formula împotriva deciziilor de revizuire a pensiilor, care vor fi emise în temeiul Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.1/2011.
Domnule Preşedinte,
Subsemnatul …………………….., domiciliat în ………………………….............................., CNP………………………...……, pensionar MAI/MApN/SRI, prin prezenta împuternicesc conducerea SCMD să întreprindă toate demersurile necesare, precum şi orice acţiune prevăzută de lege, inclusiv de a formula acţiune în justiţieîn numele meu, în vederea apărării drepturilor ce decurg din calitatea mea de pensionar militar.
Data, ......................................................................Semnătura,
DOMNULUI PREŞEDINTE AL SCMD