miercuri, 29 septembrie 2010

PROVOCĂRI

Pe timpul desfasurarii marsului de ieri , am avut “onoarea “ sa avem in mijlocul blocului SCMD si doi reprezentanti activi de la SPP trimisi vezi DOAMNE ,incognito , de SANDU de la MARAMURES(stie mnealui la cine ma refer).”Baietii “au fost trimisi sa ne ia pulsul.Numai ca specialistii nostri cu tample ninse datorita trecerii anilor i-au recunoscut. De comun acord ,conducerea SINDICATULUI participant la mars, a hotarat sa fie lasati liberi in mijlocul nostru.Il avertizam pe Sandu B./maramureseanul ca daca mai incearca asemenea “manevre”,exista riscul ca iscoadele sa fie incercuite de 10 bunici de marimea mea si facem ce faceam in liceul militar .Stiti dumneavoastra ce se intampla cand “ti se lua vederea”.S-au nu le facem nimic! Pana vine presa pe care o vom chema tot noi , nu le facem nimic ,dar, cadem asa peste ei .Nu va jucati cu noi!

O alta actiune provocatoare a fost filmarea de catre un baietel de la jandarmi, a tuturor “ miscarilor si actiunilor” nostre, pe tot parcursul marsului! Tinand cont ca suntem oameni la locul nostru , nu “jucati la intimidare “ daca vreti sa mai aveti camere de filmat la compartimentul care a filmat si cascheta aceea de politist ,veche de 15 ani, fara emblema , cu care ati mintit o tara intreaga! Inca odata va spunem! Nu ne provocati! Luptam pentru drepturile noastre pentru care am muncit cate 30-40 de ani! Luptam impotriva hotilor care vor sa ne bage mana in buzunar ca sa ne fure banii. Luptam pentru ca in 1989, cand unii “strangeau”cate 60.000$ la ANVERS , unii dintre noi mureau sau puteau sa moara.1989 este anul cand BOC statea ascuns dupa vreun fiset la CASA de CULTURA a SINDICATELOR de la CLUJ unde avea el un birou(sau poate era cu vaca la tac-su la MAGAU RACHITELE ) iar colegul meu PUIU MIHAILOVICI ,Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca, murea impuscat pe timp de intuneric , cu trei cartuse , toate in acelasi glob ocular! Nu mai vorbesc de ceilalt 14 morti sau de cei 30 de raniti din unitatea unde am lucrat.De aceea nu veti reusi nici sa ne furati hotilor si nici sa ne bagati pumnul in gura!Ai auzit oprea?Ai auzit BASESCULE? Ai auzit boc, udrea , ridzi, videanu ,berceanu, badalan, dobre,anastase,igas,si ceilalti hoti care ati votat sa ni se taie pensiile.?Ati facut greseala vietii voastre ca ati indraznit sa va luati de ARMATA! Da videanule, o sa-mi taie mie pensia cand o sa te muti tu din cei 5000 de metri de vila construita(nu am spus spatiu construit ci vila) la confort doi si o sa o iei in bloc cu tine si pe eba aia mica a lui BASESCU ..

. Sandule nu-i frumos ce faci! Dumnealui va pleca cat de curand! Si maine poimaine iesi la pensie .Ca daca nu iesi, te sfasie stii tu cine! Stim si noi! Si-i pacat de stelele tale !

.

Costel GĂLĂŢEANU