miercuri, 18 august 2010

CE MAI AŞTEPŢI BOC? IA-ŢI GAŞCA DE INCOMPETENŢI SI ASCUNDEŢI-VĂ!

Grele clipe trebuie sa mai traim! Oare acesti idioti si incompetenti in nesimtirea , incompetenta si neputinta lor chiar nu-si dau seama ca trebuie sa plece? Cate trebuie sa mai suporte poporul pentru ca astia sa plece? Chiar trebuie sa intram in exterminarea neamului ca ei sa-si dea seama ca nu au solutii , ca nu sunt in stare sa guverneze , ca au pus tara pe butuci?

In ultimele zile au murit copii in maternitate. Zilele trecute , un copilas dus la spital cu o simpla zgarietura a fost "inapoiat" si el acasa in patru scanduri spre disperarea parintilor. Tot zilele trecute ne-ati spus ca bolnavii cronici isi vor plati din buzunar tratamentele desi fiecare a cotizat la vremea lui sumele stabilite de lege pentru asigurarile medicale! Militarii mor la instructie datorita lipsei resurselor necesare antrenarii si pregatirii lor sistematice !Medicii si asistentele pleaca din tara iar presedintele tarii ii incurajeaza si pe altii sa plece! De ani de zile nu s-a mai construit nimic in tara . Nici fabrici , nici drumuri ce sa mai vorbim de utilitati pentru ingrijirea si recuperarea celor care au muncit si muncesc si a familiilor lor? Fir-ati ai dracului toti aia care mai sustineti asemenea idioti !Si tu Visane , si tu Sever Voinescule si tu Radu F.Alexandru. Hai sa vad unul care are curaj sa spuna ca astia mai sunt in stare sa ne conduca ca ii fac mucii cravata! Chiar nu ne dam seama ca astia incet, incet ne extermina? Si mai au si puterea sa zambeasca pe la televizoare. Pai fir-ati ai dracului de jigodii, acum, ar trebui ca la sedintele de GUVERN sa le tineti afara la 40 de grade si sa fiti toti imbracati in negru pentru toate fiintele acestei tari care mor nevinovate si cu zile in maternitati , in spitale , abandonate pe holurile acestora sau pe drumurile dintre un spital si altul trimisi de incompetenta voastra pentru ca ati adus toata societatea pe butuci, la sapa de lemn! Cate victime va trebuie criminalilor ca sa aveti bunul simt sa plecati si sa lasati pe altii care vor face lucrurile asa cum trebuie , care se vor sfatui cu oamenii si vor guverna asa cum trebuie? Si nu vor proceda cu dispretul pe care-l afisati si-l practicati voi zilnic in relatiile cu semenii vostri care v-au pus sa gospodariti aceasta tara cu chibzuiala si cu respect fata de sudoarea si sangele inaintasilor. Luati-va curvele pe care le-ati plantat peste tot , luati-va toate beizadelele care ne spun ca “se poate trai dintr-un salariu de 460 de lei adoptand agricultura de avarie pentru ca fiecare dintre noi avem cate o matusa sau bunica pe la tara care vezi DOAMNE , mai creste si cate doua gaste , un kilogram de cartofi si ne mai da si noua niste faina si niste malai” , luati-va toti incompetentii cu care ati umplut toate institutiile pe principiul pacatos al apartenentei la partidele voastre idioate si corupte. Ascundeti-va pana nu venim peste voi !Cereti-va afara!

Iar oamenii de valoare iesiti din amorteala ! Nu mai stati si va uitati ca nu va intreseaza ! Ne intereseaza pe toti ! Nu trebuie sa ne fie indiferent viitorul natiei noastre. Adunati-va in jurul mesei rotunde toti cei capabili si stabiliti ce trebuie facut si treceti la actiune ca nu se mai poate! Toti cei care sunteti capabili si sunteti in activitate sunteti obligati sa faceti ceva pentru ca altfel sunteti partasi la genocid! Nu dau nume ! Fiecare acolo la locul lui trebuie sa ia atitudine pentru ca incompetenta , nepasarea , arbitrariul , sa fie inlocuite cu priceperea , cu dragostea de semeni ,cu lucrul facut ca la carte nu dupa ureche, cu respectul si iubirea fata de popor . Cereti si sprijinul celor in varsta care stiu despre ce este vorba , care se pricep si care au iesit din sisteme din varii motive ! Nu-mi cer scuze pentru limbaj . Limbajul academic nu-si mai are rostul cu asmenea impostori! Agricultura noastra este pe butuci iar ministrul ei ce face ?Candideaza pentru posturi la BRUXELLES. Pai asta face un ministru? Asta cu spitalele asteapta sa-si dea altii demisiile. Pai nu e clar mai nepriceputule, criminalule ca tu trebuie sa-ti dai primul demisia? Aia de la turism cheltuie un car de bani pe frunze copiate timp in care sunt capi de familie care au venit acasa cu fluturasul zero! Ce mananca copii alora mai jigodiilor. Vi se adreseaza fosti ofiteri si generali spunandu-va ca ceea ce faceti voi cu pensiile lor nu este constitutional, nu este legal , ca sunteti hoti bagandu-le mana in buzunar furandu-le din banii pentru care au muncit o viata. Si voi ce faceti ? Ii trimiteti de la ANA la CAIAFA sa-si aduca adeverinte de salarii de pe la unitati si structuri care nu mai exista? De ce va bateti joc de oameni? Unde sunt banii pe cele 1253 de intreprinderi si combinate care au fost chipurile privatizate, vandute , restructurate? Dati vina unii pe altii ca ” AIA DINAINTE AU FACUT SI AU DRES”!? Pai atunci cand ati venit la guvernare nu ati predat- primit portofoliile, averea ministerelor de resort , averea pe care poporul v-a dat-o spre pastrare, gestionare si crestere???Chiar credeti ca faceti fiecare ce vreti? Pai va veni clipa cat de curand cand veti da explicatii unde s-a dus averea tarii ? Cum ati facut contractele , cu cine ? Voi cum ati jurat ca veti raspunde in fata poporului? Cu zambete ? S-o credeti voi!

Plecati si lasati pe altii care se pricep. Nu ne bagati cu totul in prapastie ca nu veti mai scapa!

Costel Gălăţeanu