vineri, 23 iulie 2010

Punct de vedere privind recalcularea

Marea viteza de a anunta recalcularea pensiilor militarilor si politistilor de catre premierul 4 boc nu se regaseste in mult trambitatele norme de aplicare(metodologii de aplicare - sau alta tampenie de acest gen ) pentru ca - deocamdata nu le vede nimeni- sau poate numai oamenii de cabinet.
De ce atata secretomanie ?
De ce renumitul premier 4 spune - cu nonsalanta celui lovit de ou - ca pensiile sub 3000 de lei nu vor fi afectate de recalculare ?
De ce nu exista reactii din partea celor afectati ?
De ce nu exista reactii din partea celor care vor fi afectati cand vor intra in randul pensionarilor militari ?
Totdeauna exista o limita a DE CE-URILOR si trebuie respectata pentru ca cei care mai au parinti se feresc de curea .
Raspunsurile ar putea fi atat de diversificate incat ar trebui o legislatura (parlamentara) pentru analiza.
De aceea am o rugaminte pentru colegii din filiala si din tara -putem sa raspundem la intrebarea :
MAI PUTEM RABDA ?
De aceea am o intrbare pentru conducerea noastra :
CAT MAI TREBUIE SA AVEM RABDARE ?
Fara a eluda prevederile documentelor care reglementeaza activitatea sindicala cred ca FORTA SCMD este data de cei care isi pastreaza verticalitatea ,care nu asteapta sa vada ce se va intampla si care vor participa ,direct, la toate actiunile SCMD.
Cred ca este momentul ca cei care doresc , numai, sa faca parte dintr-un tabel general al SCMD trebuie sa se delimiteze ,clar, de opinii personale si sa adere cu sufletul si fiinta la actiunile SCMD.
Stimati colegi, avem posibilitati nelimitate pentru a ne exprima opiniile privind respectarea drepturilor noastre castigate prin CONSTITUTIE .
Lipsa de reactie fata de incalcarile grosolane ale prevederilor constitutionale permit unor NEICA NIMENI sa-si bata joc de viata si munca noastra .
In afara de a alerga ,ca disperatii,pana in decembrie 2010, pentru a demonstra prin HARTII ca am muncit pentru TARA 20-30-40 de ani ar trebui sa-i intrebam pe minunatii nostrii colegi de la finante DE CE NU AVEM TOATE DATELE CERUTE DE GUVERNUL MARIONETA BOC 4 ASA CUM LE AU CEI DE LA M. A. I. ?
Stimati colegi mai avem cateva luni pana cand tara va rade de noi.Ma doare sufletul ca nu pot sa ma ascund fata de TITANII care m-au invatat meserie . Ma doare sufletul ca mai am colegi care se ascund sub fusta nevestei si asteapta sa vina MOS CRACIUN.
Totusi mai am o speranta -AM AVUT SI AM COLEGI DE EXCEPTIE CARE AU STIUT TOT TIMPUL CUM SA ACTIONEZE PENTRU BINELE TUTUROR.
Col.(r) Marian TUDOR
Presedinte Filiala Sector 6