miercuri, 19 mai 2010

Peste 40.000 de romani au participat la miting in Piata Victoriei

SCMD alaturi de sindicalisti si populatia nemultumita, Bucuresti, 19.05.2010
Presedintele nostru , domnul col.DOGARU a fost alaturi de membrii ai SINDICATULUI nostru, FILIALA 1 CALARASI, de membrii celorlalte Centrale Sindicale prezenti la ceea ce s-a numit ceea mai importanta dar si cea mai bine organizata actiune de protest de dupa 1990 .
Prezenti fizic sau cu sufletul am fost si suntem si noi alaturi de toate Confederatiile Sindicale care au protestat si protesteaza impotriva GUVERNULUI DE ...."EXTERMINARE " NATIONALA care conduce astazi destinul natiunii romane. Suntem alaturi de colegii nostri din SINDICATUL POLITISTILOR care au prezentat guvernantilor, demn si vizibil, protestul lor dar si al nostru.Sprijinim din toata fiinta noastra si protestul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, aparatorii dascalilor nostri si ai copiilor nostri. Sprijinim actiunile marilor blocuri sindicale CNSLR Fratia ,BNS,CARTEL ALFA, Sindicatul National al Functionarilor Publici, Sindicatul Pensionarilor,Organizatiile tinerelor mame , pe toti aceea care au protestat si protesteaza impotriva politicii fara orizont a guvernului, impotriva politicii de genocid practicata de partidul de guvernamant si aliatii lui.
Costel Galateanu

"Peste 40.000 de protestatari, veniti din toata tara, au participat la mitingul din fata Guvernului, potrivit liderilor sindicali,"....