joi, 20 mai 2010

COMUNICAT - APEL catre membrii Filialei2, Sector 6

Avand in vedere desele solicitari privind modalitatile de participare la actiuni vizand sustinerea SCMD in demersurile sale solicitam tuturor membrilor SCMD filiala 2 sector 6 sa-si exprime parerile prin interventii in nume personal in toate domeniile care privesc activitatea de ansamblu a filialei.

Este necesar sa nu asteptam interventia esalonului ales prin vot, ci sa ne exprimam deschis propriile pareri si sa luam atitudine ori de cate ori se intampla ceva ce nu este in interesul nostru sau al tarii.

Biroul operativ solicita tuturor membrilor filialei 2 sector 6 sa faca propuneri concrete pentru ca aceasta structura sa desfasoare o activitate plina de initiative care au ca scop solutionarea (in masura posibilitatilor) a problemelor care ne preocupa in momentul actual si totodata ca aceasta activitate sa fie conoscuta de conducerea SCMD si de celelalte filiale din tara pentru schimb de experienta si actiune comuna.

Totodata dorim sa eliminam si una din intrebarile tip –“NOI CE FACEM”?-

Fiecare din membrii filialei noastre isi poate exprima liber pareri ,opinii,etc. care, in spiritul Statutului SCMD vor contribui direct la solutionarea problemelor care ne framanta .

BIROUL OPERATIV Filiala 2 Sector 6