vineri, 14 noiembrie 2014

Decizia Biroului Operativ Central din 13.11.2014 (inregistrata cu nr. 1398/14.11.2014)



SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD)
Biroul Operativ Central



DECIZIE
            
In baza atributiilor statutare si in conformitate cu ROF, art. 20, lit. c,
Biroul Operativ Central decide:

1.      Suspenda activitatea Biroului Operativ al Filialei Sector 6 Bucuresti pana la prima sedinta a Comitetului Director, cand se va lua in discutie activitatea desfasurata din anul 2011 si pana in prezent a acestui Birou Operativ.
2.      Activitatea Biroului Operativ al Filialei Sector 6 Bucuresti se suspenda, in conformitate cu Art. 20, lit. c din ROF, din urmatoarele motive:
a.       Contestarea si refuzul constant de aplicare a majoritatii masurilor, deciziilor si hotararilor luate de catre organele de conducere centrale ale SCMD, inclusiv pe cele ale CNR;
b.      Limbajul suburban, trivial, neconform standardelor de adresare intre cadrele militare si in societatea civilizata, folosit de catre presedintele acestei filiale, Col. (r) Tudor Marian, la adresa presedintelui SCMD, a unor membri ai CD, a presedintilor de Filiale, precum si la adresa altor membri de sindicat;
c.       Publicarea  de articole si afirmatii calomnioase si defaimatoare privind conducerea si actiunile SCMD, actiuni care au adus si aduc mari prejudicii imaginii de ansamblu a SCMD si datorita carora o mare parte a rezervistilor au parasit nu numai Filiala dar si SCMD.
d.      Incalcarea sistematica a prevederilor articolelor 9 (d), 10 (a) si 13 (a,c,d)/Statut si art. 83 alin. a,c,d,e,g din ROF.
3.      Pana la analizarea activitatii acestei filiale in sedinta CD si luarea unei decizii, se vor aplica, cu data prezentei,  urmatoarele masuri:
a.       Blocarea accesului BO al Filialei Sector 6 la site-ul de Internet al SCMD. Toate articolele defaimatoare publicate pe pagina de Internet repartizata acestei filiale vor fi folosite ca probe in analizarea activitatii acestei Filiale;
b.      Blocarea telefoanelor de serviciu repartizate membrilor BO al Filialei;
c.       Blocarea subcontului bancar al Filialei.

Data: 13.11.2014