luni, 27 octombrie 2014

Ghioceii lui dogaru...o minune a naturii, apar în octombrie...2014

         Te minunezi de minunile naturii.
Apar ghiocei în luna octombrie și mai exact, pe 17 octombrie.
MINUNE ce să mai zici.
Ca orice om de bun simț a trebuit să aflu și eu cum s-a înfăptuit această minune și am aflat că, Grădina lui DUMNEZEU fiind așa de mare, a adoptat și această minune, GHIOCEII LUI DOGARU.
Problema apariției acestor ghiocei, într-o perioada atipică natural, a fost rezolvată de Grupul Dogaru (el si Pricina), prin întocmirea unei liste cu potențiali GHIOCEI, listă care a fost supusă aprobării unui grup de presupuși ghiocei, grup care s-a transformat într-un lan de neghină.
Te minunezi cum, oameni de nimic, reușesc să modifice evolția NATURII.
Dar minunea nu ține prea mult. Când analizezi evoluția structurilor, pe care acești ghiocei, se presupune, că o coordonează, vezi că respectivele structuri, NU EXISTĂ, decât în mintea celor care le-au creat.
Te minunezi când vezi un reprtezentant al unei filiale, tip Făgăraș, că se descalifică prin ignoranță și necunoaștere.
Te minunezi când auzi că un respectabil președinte de filială, tip Focșani, afirmă că, prin ignoranță, nu a fost informat cu situația reală din sindicat.
Te minunezi când un respectabil președinte de filială CITEȘTE pe GOOGLE o LEGE, ȘI NU O INTELEGE..
AM FOST PERMANENT IMPRESIONAT DE ALBUL PUR AL GHIOCELULUI, DAR ȘI DE VERTICALITATEA SA PRIN POZIȚIE ȘI IMPERIALITATE.
AM FOST DEZAMĂGIT DE PREZENȚA ȘI PRESTAȚIA GHIOCEILOR LUI DOGARU LA SIMULACRUL CNR 2014.
NU CRED CĂ ÎȘI VOR REVENI PENTRU CĂ SUNT EXPIRAȚI, EXPIRAȚI PRECUM ȘI UN ZIARIST CARE (din 2011) TOT ÎNCEARCĂ SĂ SE VICTIMIZEZE ȘI SĂ DEVINĂ STOLOJAN 4...PLÂNGÂND ȘI FOLOSIND UN BASTON PE POST DE SPRIJIN INTELECTUAL.
ACEȘTI GHIOCEI, ATIPICI, DISPAR ȘI VOR DISPĂREA PERMANENT, PENTRU CĂ NU AU COLOANĂ VERTEBRLA, SE AUD PE ÎNREGISTRĂRILE, ILEGALE, ALE CNR 2014 ȘI, ........VAI NOUA.
PENTRU SATISFACEREA CURIOZITĂȚII GHIOCEILOR VOM PREZENTA, ORICÂND, PRESTAȚIA LOR ( pot spune și prezența lor), audio, la CNR 2014.
PERSONAL VOI SOLICITA INSTANȚEI JUDECĂTOREȘTI, DATORITĂ PRESTAȚIEI EXECRABILE A MAJORITĂȚII REPREZENTANȚILOR FILIALELOR DIN TERITORIU, DECLARAREA NULITĂȚII CNR 2014.
SPER CA GHIOCEII SĂ-ȘI REVIZUIASCĂ ATITUDINEA FAȚĂ DE SCMD.
SPER CA ȘI SCMD SĂ INTRE ÎN LEGALITATE.
SPER CA MEMBRI DE SINDICAT ,,NU PREȘEDINȚII AUTOALEȘI", SĂ ÎNȚELEAGĂ CĂ MAI SUNT COLEGI DE-AI LOR CARE DORESC SĂ FIE RESPECTAȚI PENTRU A RESPECTA.
PENTRU GHIOCEI ......... ATENȚIE!. LA CE FACETI CU BANII SINDICATULUI ȘI DE UNDE ÎI PRIMIȚI.
GANDIȚI ÎNAINTE SĂ APROBAȚI INEPȚIILE GRUPULUI, NU DE ALTA DAR VĂ FACEȚI PĂRTAȘI LA ILEGALITĂȚILE COMISE DE GRUPUL DOGARU( EL ȘI PRICINĂ)

Col(r) Marian TUDOR.