miercuri, 14 mai 2014

INFORMARE PRIVIND DESFASURAREA ADUNARII GENERALE DE ANALIZA SI BILANT A FILIALEI 1 SECTOR 6 A SCMD

In ziua de 07.05.2014, Filiala 1 sector 6 Bucuresti a SCMD, a desfasurat Adunarea generala de analiza si bilant in doua sesiuni:
SESIUNEA I- cu participarea dl. senator Cornel DOBRITOIU, presedintele Comisiei de aparare a Senatului Romaniei si doamnei deputat Alina GORGHIU;
SESIUNEA-a-II-a - analiza bilant a filialei pe perioada 2010-2014 si alegerea B.Op.
AVAND IN VEDERE FAPTUL CA , PANA IN PREZENT, BIROUL OPERATIV CENTRAL NU A STABILIT, NICIO MASURA PRIVIND CNR – 2014, ADUNAREA GENERALA A MANDATAT B.Op. SA STABILEASCA CANDIDATII PENTRU CD, IN MOMENTUL IN CARE BIROUL OPERATIV CENTRAL VA PROPUNE COMITETULUI DIRECTOR MASURILE NECESARE PREGATIRII, ORGANIZARII SI DESFASURARII CNR – 2014.
ADUNAREA GENERALA A FILIALEI 1 SECTOR 6 A SCMD, S-A DESFASURAT IN CONFORMITATE CU PREVEDERILE ART.32 DIN REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE A SCMD
In SESIUNEA I s-au discutat problemele ce preocupa membri de sindicat. Raspunsurile si opiniile celor doi invitati au incercat si in mare masura au reusit, sa informeze filiala cu stadiul actiunilor pentru recastigarea drepturilor furate de vechea guvernare, dar care nici acum nu au fost solutionate de cei care ne-au propus „Dreptate pana la capat”.
In SESIUNEA II-a, IN URMA PREZENTARII ANALIZEI –BILANT dar si a discutiilor a reiesit faptul ca DATORITA MENAGEMENTULUI CENTRAL DEZASTRUOS SINDICATUL TRECE PRINTR-O PERIOADA DIFICILA CE NU POATE FI SOLUTIONATA DECAT PRIN DESFASURAREA UNUI CNR STATUTAR.
 ADUNAREA GENERALA a mandatat B.Op. sa pregateasca un proiect de hotarare pentru CNR-2014, proiect care sa cuprinda masuri concrete de revigorare a sindicatului.

A FOST ALES, CU UNANIMITATE DE VOTURI, BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 SECTOR 6 IN URMATOAREA COMPONENTA:
PRESEDINTE          -col.r.Tudor Marian
VICEPRESEDINTI   -gl.r.Cotoara Alexandru
                                 -col.r.Dinu Laurentiu
                                 -col.r.Boeru Maria
                                 -col.r.Petrea Vasile
                                 -col.r.Stanescu Alexandru
                                 -cms.sef.r. Silitra Ioan
                                 -lt.col.r.Icleanu Dragos
SECRETAR             -col.r.Draghicescu Petru


Presedintele Filialei 1sector 6 Bucuresti a SCMD 
       Col.r.

                Marian Tudor