joi, 13 februarie 2014

ADEVAR SAU MINCIUNA?

            De  vreo  cativa  ani ( adica din 2009)  ne  zbatem sa demonstram ca suntem cei care  lupta pentru drepturile  “amaratilor” de pensionari, disponibilizati, lasati fara loc de munca, etc. din intregul sistem de aparare, ordine publica si siguranta nationala.
Pana acum parca eram singurii care luptam in acest sistem integrat.
Au aparut in decembrie 2013 doi cetatenii pe nume Iliescu si parca Alexandru, care si-au adus aminte ca SCMD nu trebuie sa existe.
Le-a trecut astazi 13.02.3013 in instanta.
Dar, MINUNE, mai apare o asa zisa asociatie, gasca, etc. condusa de un  Voicu, probabil fost comandor. Care, din dorinta de a trai din afaceri pe spatele altora, si-a adus aminte ca SCMD nu trebuie sa existe.
Curios pentru mine nu este faptul ca, unui neica nimeni Voicu, ii revine memoria, ci ca DOI MEMBRI FONDATORI AI SCMD IL SI RECUNOSC.
Stimati colegi, cred ca este momentul sa ne gandim la ce avem de facut. Sa analizam care sunt cauzele, dezastrului din sindicat prin scaderea numarului de membri, scadere datorata lipsei transparentei si devierii de la adevaratele obiective ale sindicatului dar si persistenta in minciuna privind scopurile urmarite de unii lideri ai sindicatului.
Consider ca ultimele rezultate ale votului membrilor CD privind actiunile viitoare ale sindicatului, demonstreaza, clar, vointa generala. Din cele 10 voturi pentru o asa zisa LISTA nationala, sunt colegi de-ai nostri care nu reprezinta pe nimeni, se reprezinta singuri si sustin ideile liderului lor.
Cred ca este momentul sa spunem, deschis, cine suntem, ce dorim sa facem  si daca mai suntem cu SCMD .
Cred ca fiecare dintre noi, si sunt foarte multi, care doresc sa se faca ceva si care apreciaza faptul ca in urma cu ceva timp, atunci cand unii nu urmareau scopuri personale, s-au realizat lucruri deosebite.
Este timpul sa ne stabilim pozitia. Este timpul sa-i inlaturam pe “afaceristii” din sindicat. Este timpul ca fiecare dintre noi sa stie cum s-a actionat, organizatoric, mediatic, FINANCIAR, pentru ca SCMD sa creasca numeric, actional si credibil si sa decida inlaturarea celor care au un singur scop – BINELE PERSONAL.
Nu trebuie decat sa gandim la binele general. Sa vedem cine rezista.
Cred ca SCMD va exista, indiferent ce doresc unii lideri informali, fara sustinere, fara cuvant si fara demnitate.
Recomand unor “colegi” din CD sa-si revada pozitia pe care au avut-o inainte de a deveni membri ai CD pentru ca actuala pozitie ii “descalifica”. Sa revada ce au scris si dupa aceea sa-si exprime noi puncte de vedere. Mie unul, mi-ar fi rusine sa mai scot capul pe fereastra daca as fi in pozitia unora dintre acesti colegi. Pentru a nu fi considerat ca cel care doar vorbeste, am pregatit un documentar cu “perlele”  unora dintre noi, privind actiunile sindicatului  sau cele personale.
Ca final, ( in aceasta seara), CHIAR NU PUTEAM PREVENI ASA- ZISA INTERVENTIE A LUI VOICU (SAU CUM L-AR CHEMA) PRIVIND VIITORUL SCMD SAU ESTE SCOS LA RAMPA DE UNII DINTRE NOI PENTRU CA INSTANTA ACTIONEAZA CORECT?
 Presdintele Filialei sector6 Bucuresti a SCMD

    Col.r. Marian Tudor