miercuri, 20 februarie 2013

VICEPREȘEDINȚILOR COORDONATORI DE ZONA ȘI PREȘEDINȚILOR FILIALELOR SCMD


 VICEPREȘEDINȚILOR  COORDONATORI DE ZONA ȘI PREȘEDINȚILOR FILIALELOR SCMD

Stimați colegi,
Acțiunea desfășurată la Senatul ROMANIEI in data de 15 februarie 2013 a generat o serie de reacții care susțin demersurile făcute cu aceasta ocazie.
Dacă acțiunile la nivel filiala si zona se limitează la a aștepta rezultatele acestei întâlniri înseamnă ca eforturile noastre au fost in zadar.
Consider ca este necesar ca la nivelul fiecărei zone ( filiale) sa demaram acțiuni concrete cu deputații și senatorii aleși si cu sprijinul nostru,  pentru finalizarea acțiunii – rerecâștigarea drepturilor pierdute.
Dacă vom desfășura acțiuni comune, în toată țara, cu sprijinul celor care ne reprezinta in Parlamentul ROMANIEI vom deveni ceea ce am fost în ianuarie 2011 – O FORȚĂ.
In speranța ca demersul meu este înțeles corect, doresc sa-i asigur pe cei care vor începe un atac la persoana rușinos și denigrator, ca singura noastră șansă, în momentul actual, este sa trecem peste orgolii , peste carentele educative ale unora, peste vocabularul suburban folosit ca arma în lipsa pregătirii militare și de viata si sa acționăm , împreună  pentru ca numai asa ne vom recâștiga respectul societății în care trăim și care, o spun cu durere, ne-a uitat și datorita unora dintre noi .
Cu respect,
Vicepresedintele SCMD
Presedintele SCMD filiala sector 6
Col(r) Marian TUDOR