sâmbătă, 15 septembrie 2012

Se înfiinţează o nouă poliţie !!!!!!!!!!!!!


"SE ÎNFIINȚEAZĂ O NOUĂ POLIȚIE "!!!!!!!!!!!!

Atenție! Cei care știți despre ce este vorba, nu râdeți prea tare ca va spargeți capul! Acesta este titlul dat de ziariști nepricepuți din mai toată media , acreditați la Conferința Comitetului Militar al NATO,care a început astăzi la SIBIU ! Asa-i când gonești dupa senzațional și habar nu ai despre ce este vorba !
Vedeți spre exemplu relatarea de la fata locului a REALITĂȚII .NET.
COSTEL GĂLĂȚEANU

"Întrebat de jurnalişti dacă în întâlnirile cu oficialii NATO va ridica problema Poliţiei aeriene române, ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a spus că nu, pentru că "deciziile privind planificarea apărării, inclusiv planificarea operaţiilor în spaţiul aerian, sunt decizii naţionale". "Deciziile privind planificarea apărării, inclusiv planificarea operaţiilor în spaţiul aerian, sunt decizii naţionale. Din punct de vedere al Poliţiei aeriene, având în vedere capabilităţile limitate pe care le avem, mă refer la numărul de avioane, avioane care se apropie de sfârşitul ciclului de viaţă, avem provocări în sensul acesta şi să sperăm că vom lua o decizie politică în timp foarte scurt, ca să nu înregistrăm deziluzii şi să nu ne pierdem credibilitatea. Adică să fim în măsură să ne asigurăm misiunile de poliţie aeriană pe întreg spaţiul aerian al ţării. În acest moment avem două avioane care sunt în lucru la Avioane Craiova pentru a le îmbunătăţi ciclul operaţional", a afirmat Dobriţoiu.
El a făcut aceste declaraţii la Sibiu, unde sâmbătă dimineaţă a început Conferinţa Comitetului Militar al NATO, la care participă şefii apărării din cele 28 de ţări membre ale Alianţei şi alţi aproximativ 300 de oficiali.
Lucrările au fost deschise de preşedintele Comitetului Militar al NATO, general Knud Bartels, şi de ministrul român al Apărării, Corneliu Dobriţoiu.
Şefii apărării din cele 28 de ţări membre ale NATO vor discuta la Sibiu despre operaţiile Alianţei aflate în desfăşurare, precum şi aspecte-cheie de pe agenda organizației."

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/se-infiinteaza-o-noua-politie_1009049.html#ixzz26ZdvAjCi