sâmbătă, 29 septembrie 2012

PRECIZĂRI privind desfășurarea ADUNĂRII GENERALE ÎNTRUNITE din data de 06.10.2012


PRECIZĂRI
privind desfășurarea ADUNĂRII GENERALE ÎNTRUNITE din data de 06.10.2012
Consider ca sunt necesare aceste precizări având în vedere mesajul col(r) Martin Ion transmis pe toate căile către sindicaliștii din toată țara mai putin președintelui filialei sector 6, mesaj primit de acesta de la lt.col(r) RANCIOG (prieten sau cunoscut) al col. Martin și care, fără măcar sa se lămurească cu adevăratele intenții ale președinților filialelor din București și Ilfov au etichetat o acțiune ce se dorește benefica întăririi sindicatului, într o acțiune destabilizatoare, de rupere a unității sindicatului, o acțiune ce trebuie înfierată cu manie proletara, etc.
Va rog sa-mi permiteți sa expun câteva date referitoare la adunarea generala din  6 octombrie a.c.
Hotărârea desfășurării adunării generale întrunite a fost luata  în deplin consens de către membrii Consiliului Consultativ București Ilfov si s-a avut în vedere faptul ca la toate adunările generale  desfășurate pana în prezent nu au fost mai mult de 20-30% din  efectivele filialelor, dar în principal faptul ca problemele membrilor de sindicat sunt comune si privesc  toate  filialele nu numai cele din București și Ilfov.
Spre aducere aminte d-lui col. Martin - fiecare membru de sindicat își poate aduce contribuția la bunul mers al sindicatului fără a fi necesara permanenta chemare la munca de către BOp. In acest sens nu cunosc dacă exista obiecții sau ne-luarea în seama a  părerilor vreunui membru de sindicat , cu atât mai mult cu cât am făcut dese apeluri la participare și implicare în viata filialei iar răspunsurile au venit de la câțiva sufletiști  aceiași de la înființarea filialei.
Pentru o informare corecta va aduc la cunoștința faptul ca la nivelul filialei sector 6 s-a desfășurat adunarea generala  în care s-a făcut bilanțul activității  pe un an de zile , s-a prezentat situația financiara, s-au făcut propuneri pentru strategia SCMD, s-a transmis un Apel la unitate și solidaritate tuturor filialelor din țară ( Poate își aduce aminte si dl.col Martin care a afirmat ca a participat la adunare dar , după mesajul sau nu reiese acest lucru)
Cele 15 zile necesare anunțării desfășurării adunării generale, incriminate de col. Martin sunt legate de faptul ca este deosebit de dificil sa găsești , astăzi  o sala de conferințe care sa satisfacă cerințele impuse de adunarea generala și de problematica. Daca domnia sa s-ar preocupa de aceste aspecte și nu de incitare si deviere de la adevăratul scop al adunării ar fi sprijinit BOp. în soluționarea acestei probleme.
Scopul ADUNĂRII GENERALE ÎNTRUNITE depășește interesele personale ale unora dintre noi pentru ca privește soluționarea gravelor probleme cu care se confrunta pensionarii militari și în acest sens consider ca trebuie sa ne canalizam  toate eforturile.
Referitor la pregătirea CNR, prin ce s-a stabilit de către CD și de președinții de filiale ,se vor pregăti toate documentele si situațiile solicitate. Ca problema deosebita  nu vom putea  supune aprobării proiectele de hotărâri pentru ca acestea nu au fost prezentate.
Spre surprinderea mea exista filiale în țară care în adunările generale au aprobat aceste proiecte !?
Raman surprins sa constat ca Biroul Operativ? al  SCMD face referiri la o presupusa MEGAFILIALA  pe București și Ilfov, probabil ca frica naște monștri.
Va informez ca invitațiile depuse la MApN, MAI, SRI și USL au fost predate de Consiliul Consultativ si nu avem nici o cunoștință ca s-ar fi discutat de către conducerea SCMD cu copreședinții USL pentru participarea acestora la ADUNAREA GENERALA ÎNTRUNITĂ.
Speram ca acțiunea noastră sa fie încununata de succes, iar membrii filialelor din București și Ilfov vor realiza ca numai uniți si solidari vom reuși în demersurile noastre și vom fi repusi în drepturile  legale.
Dorim sa eliminam toate presupunerile referitoare la inventate acțiuni de destabilizare și dorim ca prin dialog sa aflam adevărata stare de lucruri din SCMD iar cei care , permanent, încearcă transformarea SCMD într un organism personal și de campanie sau rampa de lansare spre locuri călduțe în viitorul Parlament sa răspundă în CNR pentru acțiunile lor.
Fac apel la toți membri de sindicat ca , prin seriozitate și implicare sa repunem SCMD  pe poziția pe care s-a aflat aproape doi ani de zile când  speranțele multora dintre noi  se legau de principiile existentei sindicatului.
Participarea  la ADUNAREA GENERALA ÎNTRUNITĂ  poate sa demonstreze  ca  forța sindicatului  sta în  forța  tuturor  membrilor de sindicat iar impostorii vor fi înlăturați sau  se vor retrage singuri.
PREȘEDINTELE SCMD FILIALA SECTOR 6

COL.(r.)
MARIAN TUDOR