duminică, 29 iulie 2012

NU MAI STATI SI DORMITI !IESITI DIN CASA CINCI MINUTE ȘI MERGEȚI LA VOT! ROMANIA MERITA ACEST MIC EFORT AL DUMNEAVOASTRĂ!


Cei care nu ați votat din alte motive în afara faptului ca nu va puteți deplasa din motive medicale sau pur și simplu sunteți pro basescu adică sunteți cu hoții si cu cei care si-au bătut joc de noi timp de opt ani cred ca ar trebui sa faceți un efort si sa mergeți la vot! Cred ca v-ați saturat de faptul ca o ducem rău de opt ani.Sau nu????De ce sa mai ținem acest hot , aceasta piază rea.Ce trebuie sa ne mai demonstreze acest SATANA ca sa va sensibilizați și voi ?Nu va este de ajuns ca a scufundat nava amiral a flotei românești?Nu va este de ajuns ca a vândut pe nimic flota ?Nu va este de ajuns ca ne-a învrăjbit unul împotriva celuilalt?Nu va ajunge ca ne-a tăiat pensiile,salariile,ajutoarele sporurile .Nu va este de ajuns ca atunci când pentru noi era criza el aloca bani pentru renovarea vilei in care dorea sa stea când va fi pensionar………….
Dacă va este de ajuns , plecați și votați.Si luați-i și pe prietenii voștri !Dacă nu va este de ajuns , stați acasă ! Stați și dormiți sau uitați-va la televizor. Bătrânii sau dus la vot.Poate aveți si voi vreo datorie morala fata de bătrânii voștri!
COSTEL GĂLĂȚEANU