joi, 7 iunie 2012

Sectorul 6: Inainte de vot, toate sondajele il dau castigator pe Rares Manescu ! RAMANE CA NOI SA NU INFIRMAM REZULTATELE SONDAJELOR.! DECI , CU MIC CU MARE LA VOT SI STAMPILA PE RARES MANESCU!

 Cu doar cateva zile inainte de alegeri, candidatul USL la Primaria Sectorului 6Rares Manescu, se afla pe primul loc in preferintele alegatorilor din sector, devasandu-l cu procente bune pe contracandidatul sau, Cristian Poteras (PDL). 
Datele sunt confirmate de trei sondaje realizate de institute de cercetare importante din Romania - CURS, CCSB si Avangarde -, studii ce au fost publicate si preluate de presa centrala.

Astfel, potrivit celei mai recente cercetari CURS, realizata la comanda GeoPol in perioada 27 mai-2 iunie 2012, candidatul USL la Primaria Sectorului 6 era cotat cu 39%, in urcare fata de sondajele anterioare, inaintea lui Cristian Poteras, cotat la 34%. 
http://www.ziare.com/rares-manescu/stiri-rares-manescu/sectorul-6-inainte-de-vot-toate-sondajele-il-dau-castigator-pe-rares-manescu-1171668