marți, 22 mai 2012

Rareş Mănescu se gândeşte la siguranţa copiilor din Sectorul 6


Candidatul USL la Primăria Sectorului 6, Rareş Mănescu, alături de Preşedintele PSD Bucureşti, senatorul Ecaterina Andronescu, a dat startul luni programului "Treceri de pietoni asistate", care cuprinde toate cele 35 de şcoli din sector şi care are ca principal scop creşterea siguranţei şcolarilor.

Astfel, începând de luni, copiii înscrişi în ciclul primar şi gimnazial din Sectorul 6 vor fi asistaţi de voluntari şi vor fi ajutaţi să traverseze către şcoală în mai multă siguranţă pe trecerile de pietoni. Evenimentul de lansare a proiectului "Treceri de pietoni asistate" a avut loc la trecerea de pietoni de lângă Şcoala 309, situată pe Strada Moineşti, Sectorul 6, acolo unde Rareş Mănescu şi Ecaterina Andronescu au ajutat şcolarii la traversarea străzii, semnalizând maşinilor să se oprească.

Siguranţa copiilor noştri este mai presus de politică şi de aceea este una dintre cele 5 mari bătălii pe care Rareş Mănescu îşi propune să le câştige odată cu preluarea mandatului de primar, alături de câinii vagabonzi, primul spital din sector, traficul şi locurile de muncă.


http://www.realitatea.net/alegeri-locale-rares-manescu-se-gandeste-la-siguranta-copiilor-din-sectorul-6_944466.html