joi, 8 martie 2012

Comunicat privind mitingul SCMD din 14 martie a.c.

In atenția membrilor SCMD din București și Ilfov !
SCMD l-a atenționat pe Primul-ministru, i-a atenționat și pe miniștrii de resort, că avem zeci de mii de procese în țară și un proces la Curtea de Justiție de la Luxemburg, împotriva statului român, pe tema răpirii abuzive a dreptului nostru la proprietatea numită grad militar și discriminării, prin transformarea pensiilor noastre, din pensii militare de stat în pensii civile, dependente de punctul de pensie.
Independent de cuantum, afirmăm că toate pensiile militare sunt plătite ilegal, prin transfer de fonduri fără acte justificative și că s-a investit propagandistic în unii dintre camarazii noștri, cărora li s-au mărit, prin calcul “din burtă” pensiile, în cuantum, dar ca pensii de natură civilă, și ei rămânând “asistați” sau “beneficiari”. In această situație, noi solicităm legalizarea prin acte normative a situației în cauză, deci cuantumul astfel dobândit de către camarazii noștri, să rămână așa deoarece este supus acelorași principii europene: orice pensie aflată în plată este un drept patrimonial dobândit, diminuarea sa fiind considerată discriminare.
Pentru majoritatea camarazilor, militari și politiști, ale căror pensii au fost micșorate abuziv în cuantum, atenționăm că, aflându-ne în procese cu Casele Sectoriale și Guvernul României, pocese prin care am obținut peste 1200 de hotărâri definitive și irevocabile, care desființează obiectul revizuirii (decizia de pensie pe recalculare) ba, mai mult, am început să obținem hotărâri definitive și irevocabile și pe revizuiri, solicităm ca executarea silită (adică plata de la 1 ianuarie 2011 a sumelor considerate în plus, ca foloase necuvenite din drepturi de pensie), să fie sistată.
Nici Primul-ministru, nici miniștrii de resort nu ne-au răspuns, drept pentru care ne ținem de cuvânt și ieșim în stradă.
Acesta este scopul mitingului organizat în ziua de 14 martie a.c., în Piața Eroilor din fața Academiei Militare, miting la care vom invita și aliați din cadrul CNSC. Vă rugăm să faceți mobilizare generală printre prieteni și membri de familie, pentru a fi prezenți, începând cu orele 11.00 la miting.
Honor et Patria ! Vae victis !
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU