sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Băsescu, în faza Ceaușescu CPEx

Lovitură de teatru, vineri seara, la Palatul Cotroceni. Președintele Traian Băsescu a ieșit la rampă pentru a doua oară în această săptămână pentru declarații referitoare la proiectul Legii sănătății. Băsescu a declarat că va cere primului ministru retragerea proiectului care prevede reforma sistemului sanitar.

În încheierea monologului de la Cotroceni, Traian Băsescu a anunțat că deoarece lumea nu dorește reforma în sistemul sanitar a hotărât să ceară primului ministru retragerea de la dezbatere a proiectului Legeii sănătății.

Băsescu nu este onest. Întocmai ca și Ceaușescu în 1989, când le spunea lui Dăscălescu, Bobu și altor câțiva membrii ai CPEx că este dispus să demisioneze dacă acești nu îl mai vor, așa procedează și Băsescu în acest moment. Președintele, după gafele făcute în ultimele zile, așteaptă acum ca societatea românească să-i cadă la picioare pentru a-l ruga să revină la măsurile pe care le-a abandonat.

Se vede clar, că sindromul "Ia de la Băsescu" nu a mai funcționat de data aceasta și nu se știe dacă va mai funcționa vreodată în mandatul actualului șef al statului.

http://www.dcnews.ro/2012/01/basescu-in-faza-ceau%C8%99escu-cpex/#comment-18691