vineri, 25 noiembrie 2011

Scandal între Primăria Sectorului 6 și cetățeni, pe cinematograful Favorit

Cetățenii din Drumul Taberei reclamă lipsa de reacție a autoritatilor cu privire la soarta cinematografului Favorit.

Oamenii spun că sunt nemultumiți de lipsa de reacție și de transparență a Primăriei sectorului 6 cu privire la reabilitarea cinematografului Favorit.

Grupul Inițiativa Favorit a trimis săptămâna aceasta o scrisoare deschisă în atenția: Primăriei sect.6, Prefecturii, senatorilor și deputaților din colegiile din București ce cuprind zone din cartierul Drumul Taberei, Avocatului Poporului, mass mediei și locuitorilor din Drumul Taberei.

”Această scrisoare este urmarea unui lung sir de demersuri inițiate de cetățenii din zonă încă din vara anului 2010, prin care aceștia au solicitat transformarea vechiului cinematograf Favorit într-un centru cultural comunitar. În urma presiunilor Grupului inițiativa Favorit, Primăria a adoptat în luna august 2011 Studiul de fezabilitate pentru obiectivului de investiții “Centru Cultural European Favorit”. Cu toate acestea, reprezentanții Primăriei evită să ofere un răspuns concret la întrebările punctuale și cererile de informații adresate de către cetățeni în nenumărate rânduri.”, se arată într-un comunicat de presă.

http://www.dcnews.ro/2011/11/scandal-intre-primaria-sectorului-6-si-cetateni-pe-cinematograful-favorit/