miercuri, 30 noiembrie 2011

Hai, Baieti, Cu Suspendarea!

Hai, Baieti, Cu Suspendarea!

Preluat din" Revista presei in versuri naive "— Blogu' lu' Marcus

Veniti lume la spectacol cu un claun de renume, Ce-a facut din Romania tema pentru blam si glume. Cel cu ego cat cuprinde, dar IQ cat un graunte Ce se crede in prostia-i, Zeus, uns pe sfantu’ munte.

Hranit cu tupeu pe paine da la spate judecata, Care consfinteste banu’ dat sa-si ia romanu papa. El decide cine-n tara are dreptul la mancare Cine nu, e liber, frate, s-o puna de emigrare.

A ajuns golanu asta sa ne ia din batatura Sa ne urce-n bou-vagoane, marfa de aruncatura Iara cei ramasi acasa goi, flamanzi si fara vlaga Smirna lui sa ne supunem, transformati intr-o otreapa.

N-avem bani decat de spaga, de mita si de ciubuc Hranim clanu’ lu’ Basescu mai ceva ca fiind sub turc. Din gondole suspendate, ramasi atarnati in sarme, Ne uitam jos la piscine far’de apa, niste glume.

Si-n ast’ timp duduia Udrea isi achita datoria Cu bani stransi de la tampitii ce-au ramas in Romania. Iar ca bonus doamna poarta rochii cu pret de Bemve Banii-i pica precum pleasca, luati de chiombu’ pe neve.

Cei ramasi cu mintea-ntreaga, neatinsa de ciumat, Asteptam momentu-n care o vom pune de-alt ignat Cu Base drept domnu’ Ghita, in alt strai, acelasi porc, Hai baieti cu suspendarea, sa ne fie cu noroc!

http://marcus64.wordpress.com/2011/11/19/hai-baieti-cu-suspendarea/