marți, 15 noiembrie 2011

Cum poti fi degustat de actiunile propriilor colegi

Am incercat, pana acum, sa analizez problematica activitaii si actiunile concrete ale SCMD functie de prevederile legale, ale Statutului si ROF (si cel in proiect pana la CNR si mai ales din perspectiva celui aprobat de CNR).
Am incercat sa nu raspund permanentelor insinuari ale unor colegi “superdotati intelectual si din punct de vedere al experientei” in arta conducerii, referitoare la actiunile membrilor Departamentului Organizare ca singuri cunoscatori ai “mersului pe jos”, ca singuri inventatori ai “gaurii de la covrig”.
Dar toate au o limita.
Si limita a fost atinsa cand acesti … nici nu stiu cum sa-i denumesc pentru ca jignesc coala de hartie, si-au permis ca, sub acoperirea de “alesi” (nu prea se stie de cine si cum) sa desconsidere munca unui colectiv de oameni care au pus suflet in tot ce au facut pentru ca sindicatul sa constituie un adevarat factor de stabilitate, credibilitate si incredere in reusita si nu o structura secreta care sa dezinformeze si sa minta proprii membri.
Acesti neica ... si-au permis si isi permit, in continuare, ca pe holurile sediului central al SCMD (si nu numai) sa afirme ca eu, col.(r) Tudor Marian, actionez pentru destabilizarea SCMD prin constituirea Consiliului de Coordonare la nivelul municipiului Bucuresti, structura care, vezi Doamne, ar fi platforma de creare a unui partid politic.
Doresc sa le comunic acestor “binevoitori”, ca trebuie sa-si faca analize psiho dar, sa nu mearga singuri ci sa-i ia si pe cei pe care ii slujesc si care ii manipuleaza si ii prostesc.
Daca o sa continue pe aceasta linie ii anunt ca am la dispozitie o multitudine de posibilitati de ai deconspira, de a arata membrilor sindicatului adevarata lor fata, dar si pe a stapanilor lor.
Curios pentru mine ramane si faptul ca, tacit, sunt sprijiniti(acoperiti) si au ajuns sa formeze o “gasca” ce lupta prosteste sa creeze si sa mentina o stare de haos la nivelul conducerii sindicatului (si nu numai).
Nu vreau sa intru (deocamdata) in amanunte care ar deranja si tocurile de la usile sediului sindicatului dar, doresc sa fie cunoscut faptul ca, incepand cu 7 noiembrie a.c. membrii Departamentului Organizare, implicit eu ca sef al departamentului, dupa prezentarea analizei activitatii departamentului, ne-am retras din acest department asigurand posibilitatea intrarii in stare de normalitate a sindicatului.
Consider aceasta actiune ca un gest just, impus de existenta ROF, aprobat de CNR si intrat in functiune incepand cu 3 noiembrie a.c., de aparitia unor structuri noi care ne obliga la restructurare si nu in ultimul rand ca pe un gest de onoare manifestat, pana acum, de Comisia de Cenzori si de Departamentul Organizare.
Sper ca am fost inteles de membrii sindicatului care actioneaza pentru binele sindicatului fiind sigur ca supercarcotasii vor fi zapaciti de cap si vor interpreta in sens stict personal cele spuse, uitand ca, interesul general primeaza.
Presedintele Filialei Sector 6
Col(r) Marian Tudor