miercuri, 2 noiembrie 2011

CONSTIUIREA Consiliului de Coordonare la nivelul mun. Bucuresti.

PROCES VERBAL

Incheiat astazi 23 august 2011 in sedinta comuna a birourilor operative ale filialelor din mun. Bucuresti si Jud. Ilfov.

Dezbaterile s-au desfasurat pe problema constituirii Consiliului de Coordonare la nivelul mun. Bucuresti.

La sedinta a participat, ca invitat, presedintele SCMD col.(r) Mircea Dogaru.

Col.(r) Marian Tudor a prezentat Platforma program a Consililului de Coordonare.

Pe timpul dezbaterilor, presedintele SCMD a ridicat problema constituirii acestui consiliu cu respectarea prevederilor statutului SCMD, avertizand asupra faptului ca acest consiliu s-ar constitui ca oponent al SCMD, LUCRU TOTAL NEFONDAT SI NESUSTINUT DE PREVEDERILE STATUTULUI SCMD.

In unanimitate presedintii filialelor SCMD din Bucuresti si jud. Ilfov au sustinut idea constituirii acestei structuri de coordonare ,structura care ar putea solutiona problema legaturii filialelor cu partidele politice si cu societatea civila, dar care ar crea posibilitatea afirmarii SCMD ca structura credibila , puternica si singura forta sindicala din Bucuresti care ar mai putea lupta pentru cetatenii Capitalei.

Dezbaterile pro si contra constituirii acestui consiliu au fost canalizate pe parerile presedintelui SCMD col. Dogaru , sustinute de col. Sipica Liviu, Vicepresedinte filiala sector 3, col. Andreescu Emil secretar filiala sector 5, col. Colocioiu Costica Vicepresedinte sector 5, privind destructurarea actiunilor SCMD prin constituirea acestei structuri.

Lipsa de intelegere a programului Consiliului de Coordonare precum si VADITA tendinta de minimalizare a eforturilor filialelor din Bucuresti pentru bunul mers al SCMD au fost demontate de votul exprimat.

Supusa la vot propunerea de constituire a Consiliului de coordonare , prin voturile exprimate de cei prezenti A FOST VALIDATA :

-26 pentru, 6 abtineri si 8 impotriva;

A fost constituit CONSILIUL DE COORDONARE LA NIVELUL MUNICIPIULUI BUCURESTI siJud. ILFOV.

Sunt voturile exprimate de membri B.Op. ale filialelor din mun. Bucuresti si Jud. Ilfov , prezenti la sedinta.

Prin voturile exprimate A FOST CONSTITUIT CONSILIUL DE COORDONARE A FILIALELOR SCMD A LE MUN. BUCURESTI SI JUD. ILFOV CU URMATOAREA componenta:

Presedinte col. Tudor Marian

Copresedinti col. Iancu Valerica

Col.Bucovei Florentin

Lt.col Nicolae Filofteia

Cms.sef.Dumitrescu Dan

Col. Cristescu Florea

Col.Papae Viorel

Plt.adj. Petcu Daniela

Col. Neagu Gheorghe

Secretar col. Ionascu Victor

Se anexeaza Platforma program a consiliului.

Sedinta s-a declarat inchisa cu obligatia presedintelui Consiliului de a informa Comitetul Director al SCMD privind constituirea Consiliului si prezentarea Platformei program.