vineri, 11 noiembrie 2011

ATENTIE! SITUATIE EXCEPTIONALA! IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR DE SINDICAT DIN FILIALA NOASTRA!!!

ATENTIE! SITUATIE EXCEPTIONALA! IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR DE SINDICAT DIN FILIALA NOASTRA!!!
Din informatiile pe care le avem , colegii nostri care au avut planificate procese corespunzator pasului 1A in zilele de 10 si 11 NOIEMBRIE , in mod inexplicabil si intolerabil nu au fost reprezentati in instanta.
Pana la stabilirea unei noi strategii de lucru in functie de aceasta situatie exceptionala , pana la cel tarziu la data desfasurarii ADUNARII GENERALE A FILIALEI in ziua de MIERCURI 23.11.2011,va recmandam sa verficati fiecare cand aveti planificate procesele si sa va informati la DEPARTAMENTUL JURIDIC cu toate datele referitoare la aceasta problema:

Sef Departament juridic

Col. (r) Caloian Monica Telefon: 0736601143

Consilieri juridici ai SCMD

Col. (r) Pielmus Emilian Telefon: 0736601110 Col. (r) State Ioan
Telefon: 0736600999
si secretariatul FILIALEI(sau o persoana din BIROUL OPERATIV al FILIALEI )pentru a vedea daca sunteti reprezentati sau nu la TRIBUNAL.
SITUATIA o vom analiza impreuna IN ADUNAREA GENERALA A FILIALEIunde vom invita si reprezentanti ai DEPARTAMENTULUI JURIDIC!
Pentru a determina mai usor data cand aveti planificat primul proces accesati corespunzator structurii de unde atiiesit la pensie ,tabelele afisate la
Verificarea se mai poate face accesand rubrica " DOSARE "situata pe partea stanga a paginii elactronice http://portal.just.ro
Despre aceasta stare de lucruri va rugam sa-i anuntati si pe colegii care stiti ca nu au acces la INTERNET
PRESEDINTELE FILIALEI SECTOR 6 A SCMD
col.
MARIAN TUDOR