luni, 29 august 2011

PSD Suceava vrea reinfiintarea garzilor patriotice pentru a supraveghea votul

Presedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Dontu, va propune sa se reinfiinteze garzile patriotice care vor trebui sa supravegheze urnele la alegerile de anul viitor, pentru a stopa in acest fel fraudele, informeaza Monitorul de Suceava.

Acesta este semnalul pe care l-am primit noi de la cetateni. Sunt determinati sa participe in masa la vot si sa reinfiinteze garzile patriotice daca este necesar pentru a apara urnele. Ne luam masuri de protectie pentru ca votul sa fie correct.

Liderul social democrat nu a exclus posibilitatea ca aceste garzi sa fie formate din militanti PSD si le cere cetatenilor sa participe la vot pentru a "lupta pentru libertate".

E nevoie de o noua atitudine a oamenilor care stau si privesc aceasta batalie politica de la televizor. Ii chemam la o noua atitudine, sa se implice, sa participe la viata publica, la lupta pentru libertate si la lupta prin care romanii urmeaza sa-si primeasca tara inapoi, pentru ca lupta nu este doar a noastra, este a tuturor celor care isi doresc ca schimbarea sa se produca in Romania.

Presedintele executiv al PSD Suceava a mai spus ca PD-L nu poate castiga alegerile decat prin frauda, de aceea a cerut organelor abilitate ale statului sa-si faca datoria in mod corect.

http://www.pesurse.ro/#/2011/8/26/psd-suceava-vrea-reinfiintarea-garzilor-patriotice/