miercuri, 30 martie 2011

PLANIFICAREA PROCESELOR IN JUSTITIE

Pentru a sti fiecare dintre noi cand este planificat sa aiba actiunea in justitie trebuie sa accesam pagina de web a avocatului care ne reprezinta in justitie, domnul COSTEL GALCA , la adresa
La aceata pagina , gasim consmnat:

Pensionari militari

Dosarele militarilor în rezervă au fost depuse, în data de 10 februarie 2011, la registraturile instanțelor din toată ţara. Reclamaţiile au fost în număr de 10.000, dintre care 2000 au fost depuse la Tribunalul din Bucureşti. Militarii în rezervă contestă recalcularea pensiilor în funcţie de salariul mediu brut fără să se ţină cont de venit. Se cere anularea deciziilor, ca fiind nelegale, acestea încălcând principiul retroactivităţii legii, principiul discriminării, precum şi principiul dreptului de proprietate.

În cele ce urmează, pot fi consultate listele dosarelor, ordonate pe județe.

Mai jos , este afisata Listă persoane pentru care au fost introduse acțiuni în anularea deciziilor de pensionare - pasul 1a (MApN)

Dati click pe BUCURESTI , vi seva afisa tabelul intocmit in EXCEL de unde puteti afla cand este planificat la TRIBUNALUL MUNICIPIULUI BUCURESTI , procesul dumneavoastra!

Costel GALATEANU