luni, 28 martie 2011

Pensii militare injumatatite pentru ca asa a vrut borfasul!

Revolta veteranilor si pensionarilor militari,este o revolta indreptatita,tot asa cum este indreptatita si revolta dascalilor si revolta medicilor si a tuturor categoriilor sociale batjocorite si dijmuite de mascariciul de la Cotroceni si paiata lui.

Poate nu stiai, dar oamenii mai au si demnitate si mai ales au niste drepturi, drepturi stabilite in functie de pregatirea lor, de importanta muncii lor.

Sa-ti explic, fiecare om, in functie de capacitatea lui intelectuala si talentul pe care il are isi alege o meserie. Unii muncesc cu carca altii cu capul. Nimeni nu-i obliga sa faca una sau alta din meseriile existente. Este alegerea lor. Vrei, nu vrei, nu poate fi egalitate intre diferitele categorii sociale si nu a fost nici pe vremea impuscatului.

Militarii apara tara si sunt gata sa o faca cu pretul vietii, dascalii iti pun condeiul in mana si te invata sa scrii, medicul iti salveaza viata, politistii, procurorii si judecatorii vegheaza la linistea natiunii, pompierii lupta cu focul. Oamenii astia merita venituri bune, merita liniste, merita apreciere.

Pornind de aici poti tu sa-mi spui, ce fac Basescu, Boc si ai lor de au salarii mari, bani de cheltuiala (in afara de salarii) "fara numar", masini la scara, trepadusi sa-i pazeasca si sa le indeplineasca dorintele si mofturile ?

Pentru ce statul, adica noi cetatenii trebuie sa ducem in carca niste milogi portocalii, lacomi si tupeisti, sa le platim salarii mari si sa le suportam artagurile si incompetenta ? Ce fac ei pentru tara asta, pentru poporul asta ?

S-au cocotat la putere, isi stabilesc singuri plata pentru nemunca, fura cat pot si tot ce pot si acum, cand s-a cam imputinat sursa de furat, fura pensii, fura salarii, fura laptele copiilor si medicamentele batranilor.

Explica-mi tu rolul si rostul lor (nu al functiilor ce vremelnic le stapanesc) si de ce ei au dreptul la salarii mari iar ceilalti nu si atunci sunt de acord ca medicul, dascalul, militarul si ceilalti sa aiba salarii mai mici decat soferul bocului sau decat fetele de succesuri.

INVIDIA SI STUPIDITATEA NE FAC VIATA AMARA… AMARA …