duminică, 26 decembrie 2010

SARBATORILE CRACIUNULUI

Stimati camarazi,
La inceput de drum nu am crezut in sansa pe care o avem de a actiona impreuna pentru a fi respectati, pentru a ne fi recunoscuta munca depusa, sub juramant, pentru apararea fiintei neamului nostru romanesc.
Dar, iata ca, la ora de bilant, putem spune ca suntem capabili sa demonstram, tuturor, ca prin lupta comuna, vom reusi sa facem in asa fel, incat sa ne fie respectate drepturile castigate prin munca, sacrificii, legi si Constitutie.
Unii dintre noi nu sunt nici acum convinsi de justetea actiunilor noastre. Speram sa fie alaturi de noi si in continuare, pentru ca numai prin unitate, rabdare, consecventa si fermitate putem invinge.
Ne asteapta un an greu, an pregatit de o conducere a structurilor statului incompetenta, mincinoasa si fara frica de Dumnezeu.
Dar, indiferent ce va face aceasta conducere, noi vom avea de partea noastra vointa de a invinge, pentru ca asa am fost educati si asa am muncit o viata plina de sacrificii dar si de impliniri.
Sa nu lasam pe nimeni sa isi bata joc de valorile morale ale Armatei Romaniei, sa nu lasam pe nimeni sa-si bata joc de viata noastra.
Va rog sa-mi permiteti sa va urez, cu ocazia SARBATORILOR CRACIUNULUI, implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi dumneavoastra, liniste sufleteasca, multa sanatate si putere pentru lupta viitoare.
LA MULTI ANI
Presedintele SCMD Filiala sector 6
Col(r) Marian TUDOR