miercuri, 15 decembrie 2010

DESPRE ORDINELE VERBALE DE LA MAPN

DESPRE ORDINELE VERBALE DE LA MAPN

Cu toate ca avem foarte multe informatii si date privind faptul ca la nivelul Ministerului Apararii se incalca cu TUPEU si NERUSINARE hotararile justitiei romane si europene, DEOCAMDATA, trebuie sa avem rabdare si sa ne gandim la ce avem de facut in viitorul apropiat.

Actualul ministru al apararii, pe langa faptul ca este un cetatean al altui stat, nu al Romaniei(pentru ca nu respecta nimic din ce este romanesc) isi permite sa incalce orice regula de bun simt ce face din COMANDANT ( in sensul general al cuvantului) un om respectat si de incredere.

ORDONA VERBAL (oare de ce nu in SCRIS?) unor comandanti si sefi,( care pana la urma sunt niste executanti tematori si inconstienti de faptul ca executa niste ordine ilegale si ca atare sunt raspunzatori in fata legii), sa execute niste ordine ABERANTE tip:

-"eliberati adeverinte de venit ilegale";

-"obligati pensionarii militari sa semneze cereri ILOGICE de recalculare a pensiilor";

- "DFC - recalculati pensiile cum vreti voi, nu pe baza unor documente viabile, dar sa nu cumva sa va apuce sarbatorile cu ele necalculate. Adunati personal civil, militari angajati si ce mai puteti ( vreo 2-300 de oameni) pentru lucru in trei schimburi, sambata, duminica, etc. dar totul sa fie gata pana de Craciun, pentru ca altfel nu ma pune Zeus prim - ministru".

Si nu mai este o surpriza pentru nimeni, ca astazi are si prozeliti tip Maria Lupu, personaj care ar trebui sa-i crape obrazul de rusine cand face afirmatii stupide pe posturi radio-tv.

Pe acesti prozeliti nu putem sa-i facem de ras pentru ca SUNT DE RAS.

Recomandarea mea este sa avem RABDARE si sa cautam , impreuna, forme de actiune, legale, care sa-i faca pe acesti............ sa suporte rigorile legii oprobiul nostru.

Sa-i facem de ras si in fata propriilor familii si in fata societatii si sa le uram sa le aduca Mos Craciun ce ne doresc ei noua.

PRESEDINTELE SCMD FILIALA SECTOR 6

Col. (r) Marian TUDOR