joi, 30 decembrie 2010

DESFIINTAREA UNOR POSTURI TV SI A UNOR EMISIUNI - asta ne aduce anul 2011 – anunta consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu !

DESFIINTAREA UNOR POSTURI TV SI A UNOR EMISIUNI - asta ne aduce anul 2011 – anunta consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu

“Presa are propriile sale complicităţi la eşec. A alimentat spirala populismului de câte ori a avut ocazia, a închis ochii la marile fraude pentru concedii pe iahturi, a promovat divertismentul şi kitsch-ul ca pe un drog pentru sedarea maselor în goană după credit cu buletinul, a vrut să pună guverne, să numească preşedinţi, fără să îşi asume şi responsabilităţi.”

“Explozia mediului virtual va închide multe ziare şi studiouri de talk-show.”

- anunţă consilierul prezidenţial.

“Vom vedea bloguri mai influente decât marile titluri consacrate pe hârtie. Lupi singuratici sau grupuri mici se vor exprima mai liber pe internet decât ar putea să o facă în cadrele televizuale cu scaune, mese şi moderatori care constrâng şi falsifică opiniile. Nu va fi o zonă gri a anarhiei. Va fi o nouă formă de organizare. Un câine de pază gras şi îmbătrânit va fi înlocuit de mai mulţi lupi tineri, care vor veghea cu adevărat la democraţia autentică”

- declară Sebastian Lăzăroiu.

http://stareanatiunii.com/desfiintarea-unor-posturi-tv-si-a-unor-emisiuni.html