marți, 26 octombrie 2010

Este frumos Domnule COMANDANT SUPREM? Este frumos dragi politicieni ?

Luni 25.10. 2010, de ziua Armatei, o delegatie a SCMD , Filiala sector 3 Bucuresti, condusa de Presedintele acesteia , domnul col.(r) ing. Adrian Daescu, a depus la ora 9.45 la Mormantul Ostasului Necunoscut (MON) din parcul Carol o coroana de flori intru aducere aminte si cinstirea memoriei inintasilor nostri care si-au dat viata pe campurile de lupta , pentru libertatea si neatarnarea neamului . Alaturi de domnul col. Daescu , din partea sindicatului nostru au mai fost prezenti alti patru colegi (atat au permis autoritatile organizatoare sa fie pezenti in Parcul Carol - 5 membri de sindicat. S-or fi temut ca va fi tulburata nu linistea EROULUI NECUNSCUT ci a politicienilor care ar fi fost normal sa fie prezenti la eveniment).

Dar , stupoare dragi prieteni! Nici urma de ministrul Apararii ! De Comandant suprem ce sa mai vorbim? Situatia similara daca ne gandim si la celelalte institutii ale puterii statului nostru .Presedintele Senatului ? Nu !

Presedinta Camerei Deputatilor ? Nu (Ori punea muraturi ca e sezonul , ori facea in continuare calculele la votul acela de pomina deoarece si acum tot cu zecimale ii dadea) !

Asa stand lucrurile, Mormantul Ostasului Necunoscut care altadata era inconjurat in aceasta zi solemna de multi parlamentari , membri ai guvernului, presedintii celor doua camere ale Parlamentului sau seful statului , a fost onorat de aceasta data numai de ......inlocuitori.

. Exista insa o explicatie! Toata lumea era in Parcul Tineretului unde a fost inaltat Monumentul dedicat militarilor romani cazuti la datorie in teatrele de operatii. Acolo se dusese Presedintele! Acolo venea presa mai multa!

Noi doar am consemnat....

Dragos Icleanu

Costel Galateanu