marți, 26 octombrie 2010

DIN CAUZA LOR NU AM PUTUT NOI SA FACEM MITINGUL LA COTROCENI

Nu se observa bine din imagine dar nu au fost mai mult de 25. Dupa cum vedeti , sunt mai multi jandarmii. I-au inconjurat si bagat in niste tarcuri pentru ai proteja!
Cine sunt si ce vor nu am inteles.
Am inteles insa ca aici este o alta mica marsavie pentru a ni se pune noua bete in roate pentru a nu avea posibilitatea de a ne exercita drepturile democratice.Vezi Doamne aceasta "organiztie a ocupat aceasta piata pana pe 20 DECEMBRIE si conform legii nu mai are voie nimeni sa ramana in preanma acestui OBIECTIV.
Si acum iata cum s-au petrecut faptele , mai pe larg!
Dupa cum stiti cu totii, la Conferinta de presa din 22 OCTOMBRIE , Presedintele SCMD, a prezentat faptul ca la data de 22.10.2010, ora 11.00 nu aveam aprobare pentru desfasurarea protestului, deoarece Secretarul General al Primariei Municipiului Bucuresti. (dl TOMA TUDOR - PDL) a comunicat ca locul solicitat de noi cu mult timp inainte(vineri 8 Octombrie), langa statuia LEU, a fost repartizat pentru manifestatie Asociatiei de revolutionari conduse de liderul George Costin (a nu se confunda cu Dumitru Costin - liderul BNS) care a solicitat mai devreme decat noi aceeasi locatie pentru a desfasura actiuni de protest, pana la data de...... 20 Decembrie.

La ora 12.00 , in acceasi zi, echipa SCMD a fost la Primaria Bucurestiului pentru a negocia cu Secretarul General al Primariei , locul de desfasurare a protestului . La aceasta noua runda de discutii, reprezentantii SCMD au mers si cu avocatul Grigore Foculescu.

In Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice (publicata in Monitorul Oficial nr. 192 din 25 septembrie 1991) se prevede (vezi Anexa la lege ,Modelul de declarare prealabila a adunarii ) ca adunarile se desfasoara numai o zi , nu mai multe. Cererea de declarare prealabila a adunarii solicitate de dl George Costin nu a putut fi prezentata de secretarul primariei. Motiv pentru care avocatul Foculescu a aratat ca s-au incalcat prevederile legale privind aprobarea pentru desfasurarea protestului, deoarece legea prevede o zi si ea a fost aprobata pentru mai multe zile.

Vazandu-se incoltit cu ...legea , secretarul general al Primariei a aprobat desfasurarea actiunii noastre cu 200 m mai departe de Statuia LEUL. Pana la 24 OCTOMBRIE , la STATUIA LEUL nu a protestat nimeni!

Nu este lipsit de interes sa mentionam ca dl.George Costin, lider de sindicat la sindicatul de revolutionari este si secretar de stat la autoritatea pentru revolutionari, numit politic de PDL, aflandu-se in conflict de interese intre structura unde este secretar de stat si sindicatul pe care il conduce.

In concluzie , manarii si smenuieli specifice actualei puteri(ma stapanesc cu greu ca sa spun cui ii sunt specifice), menite a se opune tavalugului celor multi care in curand vor matura pe toti snapanii care isi bat joc de popor. Atentie domnule TOMA TUDOR ca de acum incolo suntem cu ochii si pe dumneavoastra!

In legatura cu subictul puteti citi si scurtul articol aflat la

http://www.ziuaveche.ro/007/armata/7572-piedici-pentru-mitingul-de-la-cotroceni-al-militarilor-in-rezerv.html

Dragos Icleanu

Costel Galateanu