luni, 21 iulie 2014

Raspunsul presedintelui SCMD la postarea de mai jos a dl. Col. Tudor Marian si la nenumaratele "notificari" trimise de catre domnia sa

Domnule Col. (r) Tudor Marian,

Intrucat se pare ca nu ati inteles raspunsurile repetate date de conducerea SCMD la tot felul de "notificari" ale dvs., trimise in valuri, va informez prin prezenta ca toate aspectele de natura financiara, pe care insistati sa le ridicati in fiecare an, desi tot in fiecare an, CNR a descarcat prin vot conducerea SCMD, aproband rapoartele si bilanturile financiare, iar veniturile si cheltuielile sindicatului sunt  publicate pe pagina de Internet a Comitetului Director, au fost supuse atentiei Comisiei de cenzori care si-a desfasurat activitatea in zilele de 15-16.07.2014.
Concluziile (raportul Comisiei de cenzori)  vor fi prezentate ca punct aparte in urmatoarea sedinta CD, organism din care inca faceti parte.
Va rog asadar respectuos sa incetati, macar in aceasta perioada critica, hartuirea permanenta a conducerii SCMD si sa solicitati prietenilor dvs. mare atentie atunci cand cauta nod in papura, transmitandu-va materiale de acest fel (clicpentru vizionare).

Cu stima,
PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU