luni, 1 iulie 2013

"SABOTARE DIN INTERIOR SAU IGNORANTA?"




 Aflam ca pe 4 iulie a.c. nu se lucreaza cu "publicul" si trebuie, pentru probleme importante sa luam legatura telefonic, pe MINUNATA RETEA COSMOTE ACHIZITIONATA de SCMD prin bunavointa unei comisii condusa de vicepresedintele SCMD Balan (secretar general interimar).
 Apar cateva probleme:
-care este motivul inchiderii sediului?. O FI INVITATIA LA ZIUA AMERICII PRIMITA DE PERSONALUL RETRIBUIT AL SINDICATULUI?.
-LEGATURILE TELEFONICE sunt IN AER din momentul ....18 iunie a.c. cand s-a trecut la portarea (teleportarea) vechilor numere din reteaua Vodafone in reteaua COSMOTE conform "minunatului" contract.
Trecand peste usoarele "atentionari" cu tenta glumeata supun atentiei membrilor birourilor operative ale filialelor analiza modului scandalos in care s-a incheiat noul contract de telefonie.
Pana la aceasta data, legatura cu membrii birourilor operative se face numai prin utilizarea telefoanelor personale si in acest moment aparea intrebarea fireasca DE CE MAI PLATIM PESTE 3000 DE LEI,(cat a spus Secretariatul general ca vom plati, pentru ca prima facture nu a fost emisa inca de COSMOTE) ABONAMENTUL SINDICATULUI?
Pana la aceasta data nu s-a solutionat problema  PLATII CELOR PESTE 7000 LEI LUNAR pentru vechiul abonament din contractul cu VODAFONE, in conditiile in care abonamentul era tot de aprox. 3000 lei.
Pana la aceasta data filialelor din Bucuresti si Ilfov nu li s-a repartizat numarul de telefoane solicitate EXISTAND INSA 70 DE TELEFOANE ( LA CARE SE PLATESTE ABONAMENTUL) ...NEDISTRIBUITE.
Din raspunsurile primite de la presedintele sindicatului, nu reiese, clar, viitorul solutionarii acestei situatii.
De la secretariatul general raspunsurile sunt clare: ASA S-A HOTARAT IN COMITETUL DIRECTOR IAR PENTRU BUCURESTI SI ILFOV VINOVATUL ESTE TUDOR.
Intrebarea care ramane : CINE ESTE CEL IMPLICAT IN HAOSUL CREAT  SI CE URMARESTE?
Solicit BIROULUI OPERATIV CENTRAL sa formuleze un raspuns.
  Vicepresedintele SCMD pentru Bucuresti-Ilfov
      Presedintele Filialei sector 6
          Col(r) Marian TUDOR